Ana sayfa Dizi İzle Çukur 2. Sezon 1. Bölüm – Koçovalılar Yok Artık!

Çukur 2. Sezon 1. Bölüm – Koçovalılar Yok Artık!

tarafından ker_def

17 Eylül Pazartesi akşamı 2. sezonun ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Çukur dizisinde her şey değişti. Show TV’de yayınlanan ve dün akşam yeni sezonuyla ekranlara geri dönen Ay Yapım imzalı Çukur, büyük bir ilgi gördü. İzleyiciler bambaşka bir dizi karşılarında bulunca şaşkına döndü. Çukur dizisinin 34. bölümünden önemli sahneler de youtube’daki dizinin sayfasında yayınlandı.

Videoda o sahnelerden birini bulabilirsiniz. Dizide 2. sezonun ilk bölümünde yaşananların detayları ise aşağıda.

Çukur dün akşam nefes kesen bölümüyle yeni sezona başladı. Çukur’un darmaduman olmuş sokaklarında yeni bir sayfa açıldı ve Karakuzular hükmetmeye başladı. En büyük ağabey olan Cumali Koçovalı’yı ortadan kaldırmaya kararlı olan Çeto ve Mahsun, bunun için Kahraman bebeğin annesi Feride’ye şantaj yaptı. Bu esnada Cumali’nin demir parmaklıklardan kurtulduğu anlar heyecanı artırdı. Saadet’i geri almak için Çeto’yla anlaşma yapan Vartolu ekran başındakileri şaşkınlığa uğrattı. Beklenmedik saldırı sonrası aklını yitiren Aliço’nun akıl hastanesinde kendisini ziyaret eden Yamaç ve Sena’yı fark etmemesi ise izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Çeto ve Mahsun, Feride’ye Cumali’yi öldürtmeye çalışırken Feride’nin kimi öldüreceğinden habersiz Kemal devreye girdi ve onun sayesinde Yamaç, çaresiz kadına yardım etmeyi kabul etti. O kişinin Cumali olduğunu öğrenen Yamaç, Karakuzulara teslim oldu. Yamaç’ı döverek tanınmaz hale getiren çete, onu tellere asarak ölüme terk etti. Bu sırada Çeto’yla anlaşmasını yerine getiren Vartolu, Sena’nın uyarısıyla büyük bir tehlikeden kurtuldu. Vartolu’nun itirafıyla her şeyi Emrah’ın yaptığını öğrenen Sena gözyaşlarına hakim olamadı. Tellere asılı olan Yamaç’ı kurtaran ve Cumali’nin kapısına bırakan gizemli kişinin Selim olduğu anlaşılan final sahnesi ise izleyenleri ekran başına kilitledi.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 24 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!