Ana sayfa Dizi İzle Çukur 2.Sezon 10.Bölüm – Yamaç ve Cumali’den Büyük Baskın

Çukur 2.Sezon 10.Bölüm – Yamaç ve Cumali’den Büyük Baskın

tarafından ker_def

Çukur dizisi 2. sezon 10. bölüm yani toplamda 43. bölümü 19 Kasım Pazartesi akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluştu. Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, ile beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar arasındaki mücadele devam ediyor. Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil’in başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan Çukur dizisi 43. bölümden başlıkta yer alan konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

İşte 43. bölümde yaşananların detayı:

Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’yu Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olacak. Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzular’ın planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i bulacak. Çeto, sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılar’la arasındaki mücadele kızışacak.

Koçovalılar ve Karakuzuların girdiği mücadelede çekilen silahlar heyecanı yükseltirken, Yamaç ve Cumali karşılarına kalabalık bir grubun çıkmasıyla neye uğradığını şaşırıyor. Aralarında bir hain olma düşüncesi Mahsun’u çıldırtırken Çeto, “İçimizde bir sızıntı var mı Ersoy?” sorusuyla Ersoy’u şaşırtıyor. Cumali’nin adamları arasında tanıdık bir yüzle karşılaşan Yamaç’ın tepkisi ise merakla bekleniyor.