Ana sayfa Dizi İzle Çukur 2.Sezon 15.Bölüm – Çeto Kiminle Buluştu?

Çukur 2.Sezon 15.Bölüm – Çeto Kiminle Buluştu?

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, 2. sezon 15. bölümünde beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Dizinin yeni bölümü 24 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Yaptıkları planla Çeto ve Mahsun’a büyük bir şok yaşatan Koçovalılar ve beraberindekiler, Çukur’u geri aldılar. Saadet ve bebeği kurtaran Vartolu, sağ salim ailesine kavuşmanın keyfini yaşadı. Yamaç, Cumali, Vartolu ve Selim, güçlerini birleştirip hep birlikte Mahsun ve Çeto’yu büyük bir oyuna getirdiler. Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz. Dizinin bu bölümünde yaşananların detayını ise haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Çukur’a geldiklerinde tüm adamlarının öldüğünü ve Lal’in de vurulduğunu gören Çeto ile Mahsun, büyük bir şok yaşadı ama intikam yemini içtiler. Bu arada Koçovalı ailesi yeniden bir araya geldi. Vartolu, babasına oğlunu ve Saadet’i götürdü. Orada olmayan tek kişi ise Cumali idi.

Cumali aileyi uzaktan izlerken, Vartolu’yla hesaplaşmak için çağırdı.

Vartolu, önce annesinin mezarına gitti. Cumali, onun vedalaşmasını bekledi.

Cumali de kendi aile mezarlığına gitti ve Vartolu’ya bir bıçak atarak onu vurmayacağını göze göz, dişe diş hesaplaşacaklarını söyledi.

Bu arada Yamaç’a da bir mesaj gelmişti. Çeto ve Mahsun’u bitirmeden bu işin bitmeyeceğini söyleyen mesajı kimin gönderdiği anlaşılamadı ama Ersoy olduğu tahminleri sosyal medyada yapılıyor. Mesajın, Yamaç’ın çok güvendiği birinden geldiği de bir başka tahmin. Bu kişi attığı konum ile Yamaç’ı ormanlık bir alana çağırdı.

Aracın ışıkları Yamaç’ın gözlerini kamaştırdı ama ışıkları kapatması için karşısındaki kişiyi samimi bir dille uyardı Yamaç. Tanıdığı ve güvendiği bu kişi, araçtan indi ancak izleyiciler kim olduğunu görmedi.

Yamaç’ı iki kez vurdu. Yamaç, “Neden?” diye sorarken onu orada bırakıp gitti. Yamaç’ın ayağa kalkmaya çalıştığı ve sonrasında bir tepeden yuvarlandığı ve bir su birikintisinin içinde hareketsiz yattığı görüldü.

Bu arada Çeto’nun, aynı gün içinde bir kişiyle buluştuğu ve Yamaç’ı ortadan kaldırması ile ilgili sözünü dinlemediği ama bir şekilde bunu yapmanın vaktinin geldiğini söylediği görüldü.

Yamaç, Çeto’nun oyununa mı kurban gidecek? Onu vuran kim? Yamaç ölecek mi?

Bu sorular yeni bölümde yanıtını bulacak.

Çukur 2.Sezon 15.Bölüm Özet:

Çukur’da duyulacak ateş sesleri yeni ve çok daha büyük bir fırtınanın habercisi olurken yepyeni bir dönemi başlatacak!
Karakuzular, yaşadıkları şoke edici kayıplardan sonra Çukur’dan çıkmak zorunda kalacaklar. “Koçovalılar, Çukur’u geri mi alıyor” sorusunun cevabının merakla bekleneceği bölümde, tansiyon bir an bile düşmeyecek. Karakuzular, Çukur’dan çıksa da Çukur’a kimseyi almamak için güçlerini sonuna kadar kullanacaklar.
Yamaç, Saadet ve bebeğinin yaşadığını öğrenmesiyle, kardeşi Vartolu’ya destek olup onları kurtarmak için elinden geleni yapacak. Bu sırada Selim’in Cumali’nin karşısına çıkması duygu yüklü anlar yaşatacak. Koçovalılar uzun zaman sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacak. Çukur’un ana karakterlerinden birinin beklenmedik anda vurulması Çukur’daki tüm dengeleri değiştirecek.

Senaryo: Gökhan Horzum
Yapımcı: Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu
Yönetmen: Sinan Öztürk
İdari Yapımcı: Yamaç Okur
Müzik: Toygar Işıklı
2. Yönetmen: Özgür Sevimli
Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay
Sanat Yönetmeni: Oya Köseoğlu

Oyuncu Kadrosu
Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sena: Dilan Çiçek Deniz
İdris: Ercan Kesal
Sultan: Perihan Savaş
Meliha: Şenay Gürler
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Selim: Öner Erkan
Cumali: Necip Memili
Çeto: Erkan Avcı
Mahsun: Berkay Ateş
Celasun: Kubilay Aka
Emmi: Kadir Çermik
Ayşe: İrem Altuğ
Saadet: Boncuk Yılmaz
Medet: Mustafa Kırantepe
Ersoy: Mehmet Yılmaz Ak
Metin: Cem Uslu
Kemal: Uğur Yıldıran
Meke: Aytaç Uşun
Akşın: İlayda Alişan
Karaca: Ece Yaşar
Yıldız: Gökşen Ateş
Veysel: Halil Babür
Hatice: İpek Türktan
Deren: Beste Kanar
Lal Fındık: Ramin Nezir