Ana sayfa Dizi İzle Çukur 2.Sezon 3.Bölüm – Çukur’da Taş Üstünde Taş Koymam

Çukur 2.Sezon 3.Bölüm – Çukur’da Taş Üstünde Taş Koymam

tarafından ker_def

Çukur’un 1 Ekim Pazartesi günü ekrana gelen 2. sezonun 3. bölümünde Cumali ve Yamaç’ın karşı karşıya geldiği anlarda Yamaç’ın yaptırdığı Çukur dövmesini gören Cumali şaşkınlık yaşadı. Çukur’u geri almaya kararlı olan Yamaç’a yardım edeceğini söyleyen Cumali, Yamaç’ın planı işe yaramazsa kendi bildiğini yapacaktı. Çukur’un 2. sezon 3. bölümünden önemli sahneler youtube’da paylaşıldı. Çukur’un youtube kanalındaki paylaşımlar sosyal medyada bir hayli ilgi görmekte.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz… Dizinin 2. sezon 3. bölümünde yaşananların detayı ise haberimizin devamında yer alıyor.

İdris ve Sultan’ın yaşadığını öğrendiğimiz bölümde, yaralarını sarmaya çalışan Vartolu’nun tanıştığı gizemli kişi Behlül, onu derinden etkiledi. Vartolu Behlül’ün, Kahraman’a yapılan silahlı saldırıda karısını ve çocuğunu kaybettiğini öğrendi.

Çukur’dakilerin serbest bırakılmasına karşılık teslim olacaklarını Karakuzulara söyleyen Yamaç, planını uygulamaya başladı. Mahsun Yamaç’ın tuzağına düşerken, Çeto öfkeden deliye döndü. Aliço’nun yardımıyla Vartolu’yu bulan Yamaç, Çukur’u geri almak için ondan yardım istedi. İki kardeş el ele verirken Yamaç, Vartolu ve Cumali’nin buluştuğu final sahnesi merakı arttırdı.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği Çukur, Pazartesi akşamları Show TV ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Senaryo: Gökhan Horzum
Yapımcı: Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu
Yönetmen: Sinan Öztürk
İdari Yapımcı: Yamaç Okur
Müzik: Toygar Işıklı
2. Yönetmen: Özgür Sevimli
Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay
Sanat Yönetmeni: Oya Köseoğlu

Oyuncu Kadrosu
Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sena: Dilan Çiçek Deniz
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
İdris: Ercan Kesal
Cumali: Necip Memili
Çeto: Erkan Avcı
Mahsun: Berkay Ateş
Sultan: Perihan Savaş
Emrah: Alperen Duymaz
Selim: Öner Erkan
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Muhittin: Nebil Sayın
Celasun: Kubilay Aka