Ana sayfa Dizi İzle Çukur 2.Sezon 7.Bölüm – Çeto’nun Ersoy Şüphesi

Çukur 2.Sezon 7.Bölüm – Çeto’nun Ersoy Şüphesi

tarafından ker_def

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor. Dizinin 2. sezonunda Necip Memili, Erkan Avcı ve Berkay Ateş de önemli katkılar vermekte. 2. sezon 7. bölümünde, yani toplamda 40. bölümü 29 Ekim Pazartesi akşamı Show TV’de yayınlandı. 40. bölümden görüntüler de youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 40. bölümden (2.sezon 7. bölüm) başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 40. bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Vartolu’nun Yamaç’ı dinlemeyerek harekete geçip yakalanması Yamaç’ı deliye döndürecek. Artık sadece Cumali’yi değil, Vartolu’yu da kurtarmak zorunda kalacak.

Metin ve Kemal’i yanına alarak harekete geçen Yamaç’ın gözü hiçbir şey görmeyecek. Çeto’yu kurtarmak için plan yapan Mahsun, hiç beklemediği anda Yamaç’ı karşısında görecek.

Büyük bir mücadelenin yaşanacağı bölümde Karaca, Sena’dan yardım isteyecek. Babasının çevresinden ayrılmayan Selim’in İdris ile karşılaşması ise ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak.

Oyuncu Kadrosu
Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sena: Dilan Çiçek Deniz
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
İdris: Ercan Kesal
Cumali: Necip Memili
Çeto: Erkan Avcı
Mahsun: Berkay Ateş
Sultan: Perihan Savaş
Selim: Öner Erkan
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Celasun: Kubilay Aka
Muhittin: Nebil Sayın
Emrah: Alperen Duymaz