Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur 26 Mart 22. bölümden ilk sahne yayınlandı… Oyun içinde bir oyun mu var? Baykal’a ne olacak?

Çukur 26 Mart 22. bölümden ilk sahne yayınlandı… Oyun içinde bir oyun mu var? Baykal’a ne olacak?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, 21. bölümüyle ekrana geldi.

Dizide, Çukur’u almak için her türlü numarayı çeviren Baykal, bu kez büyük bir tongaya düştü! Selim, Vartolu ile Baykal’ı ortadan kaldırmak için işbirliği yaptı. Vartolu’nun bu işi tek başına değil Yamaç ile yapması gerektiğini söyledi. Vartolu, Yamaç’a Baykal’ı birlikte alt etmeyi teklif etti. Yamaç, yine akıllıca bir planla Baykal’ı tuzağa düşürdü.

Baykal’ın oğlu Nazım, babasına karşı Selim’le işbirliği yaparak Yamaç’ın yanından çıktığında Vartolu’yu alacaklarını haber verdi. Bunun üzerine Yamaç, Vartolu’yu almaya gelen Baykal’ın adamlarını yakalayıp onların kılığına girdi ve Vartolu’yu Baykal’a götürdü. Ne olduğunu anlamayan Vartolu, zehirli bir gazla Vartolu’yu öldürmeye çalışırken İdris’in tüm oğullarını teker teker öldüreceğini ve en son da İdris’i öldürüp Çukur’u alacağını söylediğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Adamları sandığı kişilerin Yamaç ve Medet olduğunu görünce neye uğradığını şaşırdı. Yamaç ise her zamanki gibi kulaklıkları kulağında müziğin ritmiyle dans ediyordu.

Dizinin hemen ardından gelecek hafta 26 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 22. bölümden bir sahne ekrana geldi. Vartolu, yerde yatan Baykal’a yumruk atmakla meşguldü.

Şimdi herkesin en büyük merakı Baykal kurtulmayı başarabilecek mi Yoksa Çukur, Baykal’dan kurtuluyor mu? Baykal’ın bu kadar çabuk alt edilmesi kafaları karıştırdı.

İşte 22. bölüm Sneak Peek: