Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur 61. bölümüne Timsah geliyor! Çukur Timsah kim ve Yamaç’tan ne istiyor!

Çukur 61. bölümüne Timsah geliyor! Çukur Timsah kim ve Yamaç’tan ne istiyor!

tarafından ker_def

Çukur dizisine yeni bir karakter geliyor… Karakterin adı Timsah… Timscah, Çukur’a geliyor ve hedefinde Yamaç var…. Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un yeni bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Videodan dizinin 61. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Çukur’un yeni karakteri kim? Çukur Timsah kim?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat karakterine hayat veren ve başarılı performansı ile takdir toplayan Mehmet Ali Nuroğlu, Çukur dizisine transfer oldu. Sen Anlat Karadeniz dizisine ölerek veda eden Nuroğlu’nun Çukur’daki karakteri ise belli oldu. Oyuncu, dizide ‘Timsah Celal’ karakterine hayat verecek.

61. Bölümde Neler Olacak?

Uluç’un, “Timsah ne seni dinler ne beni!” sözleriyle anlattığı Timsah’ın Çukur’a geldiği ve daha ilk dakikadan tehlikeli yüzünü gösterdiği tanıtımda Cumali’yle karşı karşıya geldiği görülüyor. Timsah, “Sevgili Yamaç seni arıyorum. Mesajımı aldığında beni mutlaka ara!” sözleriyle yeni bir fırtınanın habercisi olurken, Yamaç’ın sinirli halleri dikkat çekiyor. “Sevdiklerini koruyamamak nasılmış sen de öğreneceksin!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda öfkeden gözü dönen Yamaç’ın, Yüzüklü’nün izini bulmaya çalıştığı anlar heyecanı yükseltiyor.

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 28. bölümünde yani toplamda 61. bölümde Yamaç, hiç beklemediği anda, farkında olmadan Yüzüklü ile yan yana gelecek. Yüzüklü’nün, Yamaç’a Sena’nın ölümüyle ilgili ipucu bırakması Yamaç’ı, Meliha ile karşı karşıya getirecek. Sedat’ın hayatını kaybetmesi Çukur’a yepyeni bir düşman kazandıracak. Gözlerin Yüzüklü’ye çevrildiği sırada Timsah izini belli etmeden, Yamaç’a ulaşabilmek ve Sedat’ın intikamını alabilmek için Çukur’da ortalığı karıştıracak.

Vartolu Salih’in değerli taşların peşine düşeceği bölümde, Yamaç sürpriz şekilde Baykal’dan telefon alacak. Herkesin Yüzüklü ve Baykal’a odaklandığı bölümde Timsah’ın, Koçovalı erkeklerinden biriyle yüzleşmesi şaşırtıcı bir sonla bitecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Hare Sürel, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, Serhat Özcan, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!