Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur 66. bölümde Celasun’un büyük hatası, Yücel ile Timsah’ın ittifakı!

Çukur 66. bölümde Celasun’un büyük hatası, Yücel ile Timsah’ın ittifakı!

tarafından ker_def

Çukur dizisinin 66. yeni bölümü 20 Mayıs Pazartesi yani bu akşam Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Azer’in Yamaç’ı deli edeceği sahneler dikkat çekecek.

Rıza Kocaoğlu’nun canlandırdığı Aliço karakteri ölecek mi? Bu sorunun yanıtı da merakla beklenmekte.

Peki 2. sezonun 33. bölümünde (toplamda 66. bölüm) neler yaşanacak? İşte detaylar:

Yamaç, eline üçüncü bir siyah zarfın geçmesiyle deliye dönecek. Çukur’dakiler dört bir yandan Aliço’yu bulmak için seferber olacak. Emin adımlarla planını harekete geçiren Yücel, Timsah ile ittifak kuracak.

Bu sırada Celasun’un geçmişte yaptığı bir hata, Meke’yle ikisini Azer’le yüzleştirecek. İkilinin büyük bir tehlike yaşayacağı bölümde, seyircilerin ilk sezondan bu yana büyük merakla bekledikleri Akın Koçovalı da hapishaneden tahliye olmak için gün sayacak.

Çukur 66. bölümde Celasun'un büyük hatası, Yücel ile Timsah'ın ittifakı! 7

Cumali, babasının kaybıyla yıkılan Damla’nın yanında olabilmek için elinden geleni yaparken Damla, iki tercih arasında kalacak. Sena ve Akşın’ın kayıplarının ardından yeni bir kaybın yaşanması Çukur’da hiçbir şeyi eskisi gibi yapmayacak ve tüm dengeleri alt üst edecek.

Çukur 66. bölüm 1. fragmanı:

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Hare Sürel, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, Serhat Özcan, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

Çukur 66. bölüm 2. fragmanı:

“Çukur” merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!