Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur dizisi 106. bölümde ayrılık vakti geldi! Selim ölünce, Yamaç zincirleri kırıyor

Çukur dizisi 106. bölümde ayrılık vakti geldi! Selim ölünce, Yamaç zincirleri kırıyor

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Selim Koçovalı’nın ölüm haberinin herkesi derinden sarstığı tanıtımda Akın’ın gözyaşları içinde haykırışları yüreklere dokunuyor. Yamaç’ın sözleri Erdenetler’den intikam alacağını açıkça gösterirken, Koçovalılar ile Erdenetler’in savaşının bundan sonrasında nasıl devam edeceği merakla bekleniyor.

Öner Erkan’ın canlandırdığı Selim karakterinin nasıl öleceği de izleyiciler tarafından çok merak ediliyor.Dizinin 106. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı ve Selim’in son anlarına dair görüntüler var. Çağatay’ın intikamı çok acı olacak… Akın çıldıracak… Selim’in cenazesi de kaldırılacak. İşte Cengiz ve Çağatay’a Yamaç’ın son sözleri de bu oldu… “Yamaç Koçovalı geliyor… Saklansınlar…”

ÇUKUR’DA NELER OLDU?

Çukur’un tapularını ele geçirerek Cumali’yi büyük bir çıkmaza sokan Çağatay, Ogeday’ın öldüğünü zannederken Yamaç’ın oyununa geldi. Yamaç, Çağatay’ın suikast planına engel olarak Ogeday’ın hayatını kurtardı ve onun hayatına karşılık kendi sevdiklerini koruyacağını belirtti. Cumali, Ogeday’ı öldürmeye çalışırken yine karşısında Yamaç engeliyle karşılaşınca öfkeden deliye döndü. Tapular için kendini çaresiz ve suçlu hisseden Cumali, Yamaç ile gerçek ve içten bir yüzleşme yaşadı. “Babama niye sıktın?” sorusu üzerine Yamaç’ın söyledikleri herkesi derinden etkilerken, yüreklere dokunan bu yüzleşmeden sonra Cumali, kardeşini affetti ve ikili arasındaki gerilim sona erdi.

Cumali’nin Çağatay’a tapuları kaptırdığını öğrenen Yamaç, onları geri almak için bir çözüm yolu ararken Çağatay, Cumali’ye tapuları o öldüğünde kardeşine vereceğini söyledi. Cumali, Çukur için kendi canını feda etmeye hazırdı. Yamaç ise Ogeday’ın hayatını kurtarmasına karşılık Süreyya’dan tapuları almasını istedi. Yamaç’ın bu hamlesi, Süreyya ve Seren ile sürpriz bir iş birliğine yol açtı. Yamaç, tapuları geri almayı başardı ancak her şeyden habersiz olan Cumali, ölümüne doğru yola çıktı.

Çukur dizisi 106. bölümde ayrılık vakti geldi! Selim ölünce, Yamaç zincirleri kırıyor 7

Cengiz’i arayıp teslim olan Cumali, Erdenetler’in çiftliğine geldiğinde Cengiz’in adamlarının saldırısına uğradı. Tam bu anlarda Yamaç ve Çukurlular, Cumali’yi kurtardı. Diğer tarafta Selim, Cemil ile birlikte yola çıkarak Çukur’dan ayrılmayı planlarken finalde karşılaştığı manzara herkesi şoke etti. Çağatay, Cemil’i kullanarak Selim’i tuzağa düşürürken, yapacağı hamle şimdiden büyük merak konusu oldu.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memilli, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı, Çağrı Atakan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!