Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi 32. bölümünde Selim ve Vartolu ortalığı kasıp kavuracak!

Çukur dizisi 32. bölümünde Selim ve Vartolu ortalığı kasıp kavuracak!

tarafından ker_def
Çukur 32. yeni bölüm öncesi 2 fragman yayınlandı…

İlk fragmanda Selim’in sözleri öne çıkıyordu… İkinci fragmanda ise Vartolu’nun İdris’e ‘sizin devriniz artık kapandı’ sözleri dikkat çekiyor….

Show TV’de pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur’da sezon finaline son 2 bölüm kaldı. Çukur son bölümde Yamaç, Selim’in ihanetini öğrendi. Yamaç – Selim yüzleşmesi ne zaman gerçekleşecek derken Çukur yeni bölümünden ilk sahneler de yayınlandı…

Çukur yeni bölüm ilk sahnesinde Nazım ile Emrah, Selim’i bu olay karşısında çağırıyor. Ama Selim, Yamaç’ın birşey bilmediğini söylüyor. Daha sonra ise bugün ne yaparsan kar diyerek gün sonunda saldırmaları gerekiyor. “Ya bugün Çukur’un son günü olacak ya da bizim” sözleri ise dikkat çekiyor.

Çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana gelen Çukur’da sezon finaline iki bölüm kaldı. Çukur son bölümde Yamaç, sonunda abisi Selim’in ihanetini anlıyor. Çukur yeni bölümde Selim – Yamaç yüzleşmesi gerçekleşmesi olacak mı?

Çukur dizisinin 32. bölümü öncesinde 2.sahne de yayınlandı ve büyük ilgi gördü.

2. sahne de Vartolu ile İdris’in karşılaşması var…

Vartolu, İdris’e artık onun döneminin kapandığını söylüyor.

İşte 32. bölümden 2. fragman:

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Çukur 31. son bölümde Yamaç, Aliço ile yaptıkları muhabbet sonrasında Selim’in aradıkları hain olduğunu ve birçok olayın arkasındaki kişi olduğunu anlıyor. Yamaç, bu gerçek karşısında şok oluyor. “Bana bunu yapmadın dimi abi” diye gözyaşları içinde kalan Yamaç, “Neden, ben sana ne yaptım?” der. Diğer tarafta bunalımda olan Sena, bir an için karşısında gördüğü kişinin eski sevgilisi olduğunu sanır ve bıçağı karnına saplar. Ama onun Saadet olduğunu anlayınca iyice bunalıma girer. Çukur yeni bölüm fragmanı, bu sahneler sonrasında merak edilmeye başlandı. Çukur son bölüm detayları haberimizde.

ÇUKUR DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur dizisi 32. bölümünde Selim ve Vartolu ortalığı kasıp kavuracak! 7

Çukur’un 31. Bölümünde; Yamaç ve adamları, zamanla yarışmaktadır. Nefeslerin tutulduğu bölümde Çukur, altlarından kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. Yamaç, pes etmez ve büyük oyunu başlatır. Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena’nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet’ten yardım ister.

Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.