Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi bu sezon final yapar mı?

Çukur dizisi bu sezon final yapar mı?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Çukur 2. sezonuyla ekranda yer almaya devam ediyor.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstlenmekte…

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları dizinin başrolünde yer alıyor…

Çukur dizisinde ise son bölümlerde ortaya çıkan yüzüklü kişi ile ilk sezonda var olan Baykal Bey karakterinin adının yeninden geçmeye başlaması dizide yeni bir heyecan dalgası yarattı.

Ancak, sürekli yeni bir düşman karakteri yaratılarak devam eden senaryonun sıkıcı kalacağını kabul etmek gerekiyor. Zaten izleyicilerin çoğu, bölümlerin sıkıcılığından şikayet etmeye başladı bile.

Herkesin kafasındaki soru işareti Çukur dizisinin 3. sezonda da devam edip edemeyeceği…

Çukur dizisi bu sezon final yapar mı? 7

‘Çukur’ devam ettiği taktirde senaryoyu kurtarması için adı sürekli geçen ‘Akın Koçovalı’ karakteri de diziye dahil olacaktır ama o da muhtemelen yeni bir Cumali Koçovalı olmaktan ileri gidemeyecektir.

Çukur’un bu sezonki performansı gerçekten çok başarılı, ayrıca reytinglerde de ciddi oranlar yakalamakta…

Ancak tıkanan hikaye ve sürekli yeni düşman yaratma durumu diziyi baskılıyor. Çukur hayranları 3. sezonda da devam etmesi için hikayede bazı değişimlerin başlaması gerektiğini aksi taktirde dizinin yeni sezonda bu kadar ilgi çekemeyeceği fikirini sosyal medyada paylaşıyor.