Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi hayranları Vartolu ve Yamaç için büyük hayal kurdu!

Çukur dizisi hayranları Vartolu ve Yamaç için büyük hayal kurdu!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldığı Çukur dizisinin 30. yeni bölümü 21 Mayıs Pazartesi akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

İzleyicileri yine mest edecek bir bölüm geliyor. Bazı izleyiciler ise son bölümlerde daha önceki bölümlerden aldıkları hazzı bulamadıkları eleştirisini yapmakta.

Sosyal medyadaki yorumlarda bir izleyicinin “Çukur dizisini hiç kaçırmadan izliyorum ama eski bölümleri daha güzeldi. Şimdi çok aşk dizisine döndü. Ancak yine de hiçbir sahnesini kaçırmıyorum. Vartolu olmasa diziyi izlemem. Çukur’un tadı, tuzu Vartolu” sözleri dikkaleri hemen çekiyor.

Bazı izleyiciler de bu yoruma destek veren ifadelerde bulunmakta.

Emrah’ın oyunlarının sıkıcı olmaya başladığını belirten Çukur hayranları, Vartolu ile Yamaç’ın da güçlerini birleştirmesi gerektiği fikrinde.

“Artık Vartolu ile Yamaç beraber olsunlar” diye yazan çok sayıda izleyici var.

Vartolu ve Yamaç’ın birlikte Selin ve Beyfendi’nin oyunlarını bozmasını bekleyen izleyiciler, yeni bölümü de merakla beklemekte.

“Vartolu’nun çektiği acılardan sonra bir ailesi olmasını istiyorum. Hak ettiği yerde olmalı, başka hatalar yapmadan içindeki masum sevgiyi ortaya çıkartmalı” diye yazan bir izleyici, Vartolu karakterine olan ilgiyi de göstermekte.

“Yamaç ve adamlarını Vartolu kurtaracak” diye bir öngörüde bulunan izleyici, İdris ile Vartolu’nun da aralarının iyi olacağı yorumunda bulunuyor. Selim’in oyunlarının bozulmasını isteyen izleyiciler, Yamaç’ın da gerçekleri öğrenmesini sabırsızlıkla bekliyor.

30. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Soğuk hava deposunda kapana kısılan Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa, yaşam savaşı verir. Tansiyonun yükseldiği bu anlarda yaşanan beklenmedik bir gelişme kurtulmalarını sağlar. Yaşadıkları tehlikeyi atlatan Yamaç’ın aklı Sena’da kalır. Emrah’ın tehdidi altında olan Ezgi’nin uyguladığı tedavi, Sena’yı gittikçe kötüleştirir.

ÇUKUR DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur dizisi hayranları Vartolu ve Yamaç için büyük hayal kurdu! 7

Bu sırada İdris ve Vartolu’nun kahvede rehin alınması gerilimi artırır. Vartolu’nun sürpriz hamlesi, ikili arasındaki buzların eridiğini düşündürürken hapishanede yaşanan beklenmedik gelişmeler ise asıl fırtınanın yeni kopacağının sinyallerini verir. Yeni bölümde taşlar yerinden oynarken, adrenalin de giderek artacak.