Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur dizisi hayranlarının endişesi büyük!

Çukur dizisi hayranlarının endişesi büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Çukur dizisinde senaryo sorunu olmazsa 4. sezon efsane olur! 3 sezon boyunca Show TV’nin en iddialı projelerinin başında gelen Çukur dizisi, yakında yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

4. sezona hazırlanan dizinin yeni dönemine ilişkin fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. 4. sezon 2. fragmanı büyük ilgi gördü. Koçovalı ailesinin Ercan Kesal’ın canlandırdığı İdris babanın acısını yaşadığı anlar izleyicileri etkiledi.

Arık Böke Erdenet karakteri ile Barış Arduç’un çok daha etkili olacağı 4. sezona yönelik izleyicilerin bir endişesi var. Özellikle Çukur dizisi 3. sezonunda senaryoya yönelik ciddi eleştiriler vadı.

“İnşallah senarist bu sefer saçmalamaz” diye yorum bırakan izleyiciler, en çok bu konudan korkuyor… Kimi hayranlar senaryoda yine saçmalıklar olacağı kanısını taşıyor. Kimi ise ümitli ve 4. sezonun efsane olacağı fikrini yorumlarıyla ifade ediyor..

Çukur dizisi hayranlarının endişesi büyük! 7

Çukur dizisinde oyunculuk performansları çok başarılı ve izleyiciler de bunu sıklıkla takdir ediyor. Yeter ki, hikaye de aynı oyunculuk performansları gibi izleyicinin ilgisinin hep yukarıda tutacak şekilde gelişsin.

Çukur dizisinin 4. sezonda da reytinglerinin yüksek seyretmesi için aksiyonun bol olacağı, hikayenin de birçok sürprizler barındıracağı düşünülüyor.

Senarist Gökham Horzum’un yine aynı hataları yapmaması adına izleyiciler sıklıkla bu konuyu dile getiriyor. Çukur hayranları 4. sezondan yana çok ama çok umutlu…