Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi ne yapmak istiyor? Geçtiğimiz sezonu unutturursa şaşırmayın!

Çukur dizisi ne yapmak istiyor? Geçtiğimiz sezonu unutturursa şaşırmayın!

tarafından zk zk

Show TV’nin Çukur dizisi, Pazartesi akşamı sezonun ilk bölümüyle ekrana geldi ve izleyiciyi adeta şaşkına uğrattı.

Koçovalılar’dan kimin ölüp kimin kaldığını düşünürken, Karakuzular denilen anasız-babasız büyümüş, merhametsiz bir çete, Çukur’u ele geçirdi.

Çeto ve Mahsun karakterleriyle diziye dahil olan Berkay Ateş ve Erkan Avcı, performanslarıyla dikkat çekerken, Çukur’un bildiğimiz Çukur’dan çok farklı olacağını gördük ilk bölümde.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde Çukur’un yeni sezon ilk bölümü için yaptığı değerlendirmede ilerleyen bölümlerde eski Çukur’u unutturacak bir hikayenin ayak seslerini bakın nasıl anlatıyor?

Çukur dizisi ne yapmak istiyor? Geçtiğimiz sezonu unutturursa şaşırmayın! 7

“ÇUKUR NE YAPMAK İSTİYOR?

Tekrar izlediğimde anladım ki “Çukur” (Show TV) geride bıraktığı sezonu yok sayacak gibi… Öncelikle Karakuzular meselesi sıkıntılı. Çok gaddarlar.

Hatta toplumun sokak çocuklarına bakışını değiştirebilecek kadar gaddarlar. Cumali karakteri Necip Memili’de öyle bir can bulmuş ki, itiraz eden kimseyi göremedim. Meke, Kemal ve hatta Metin daha bir etkileyici… Mahallenin bu kadar kolay teslim olması, yenilgiyi kabul edişi, sokakta ağır makineli tüfeklerin konuşması fazla uçuk.

Tek tük geçen polis arabaları belli ki mahalleden ayağını kesmiş. Hepsini alt alta koyduğumuzda ortaya çıkan şey büyük bir kaos. Ve sanırım izleyici bu kaosu çok daha çekici bulacak…

Bu arada “kimler öldü, kimler yaşıyor” muamması var ki, her bölümde eski karakterlerden birinin yaşadığına tanıklık edeceğiz sanki. “Çukur”da nüfus patlaması olacak. Net olan tek şey bu!”