Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Akın’ı oynayacak kişi belli oldu! Gülperi dizisinden gelen sürpriz isim ki?

Çukur dizisinde Akın’ı oynayacak kişi belli oldu! Gülperi dizisinden gelen sürpriz isim ki?

tarafından zk zk

Show TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Çukur dizisindeki Akın karakteri çok merak ediliyordu.

27 Mayıs akşamı görkemli bir galayla sezon finali yapacak olan dizideki Akın karakterini, Gülperi dizisinde başarılı performasıyla büyük dikkat çeken bir isim oynayacak.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, usta kalem Gökhan Horzum’un yazdığı dizide sezon finali öncesi uzun süredir kimin canlandıracağı merak konusu olan ‘Akın Koçovalı’ karakteri de dizide boy gösterecek.

Rol için titiz bir cast çalışması yapan Ay Yapım, sonunda Gülperi dizisindeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Burak Dakak’ta karar kıldı. Dakak, pazartesi yayınlanacak bölümde ilk kez seyirci karşısına çıkacak.

Çukur dizisinde Akın'ı oynayacak kişi belli oldu! Gülperi dizisinden gelen sürpriz isim ki? 7

Burak Dakak kimdir?

1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen Burak Dakak, Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü bitirdi. 2008 yılında küçük oyuncu olarak yer aldığı Doğruluk Ekseni dizisi ile kariyerine ilk adımını atmıştır.

2009 yılında Ezel dizisinde oynadığı karakter ile dikkatleri üzerinde toplayan Dakak, sonra sırasıyla 2009 Geniş Aile, 2011 Kolej günlüğü, 2012 Son, 2014 Benim Adım Gültepe, 2016 Muhteşem Yüzyıl Kösem, 2016 Umuda Kelepçe Vurulmaz projelerinde boy göstermiştir. Burak Dakak son olarak ise Gülperi dizisinde Hasan karakterini canlandırmıştır.