Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Akşın olarak parladı, İlayda Alişan çok iddialı ünlülerle aynı dizide buluştu!

Çukur dizisinde Akşın olarak parladı, İlayda Alişan çok iddialı ünlülerle aynı dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılında bu yana dizilerde rol almakta olan İlayda Alişan, yeni sezonda yepyeni bir dizi projesiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Bir çocuk Sevdim dizisindeki Merve karakteri ile başladığı kariyerinde, önemli kilometreler kat eden oyuncu, Benim Adım Gültepe’deki Nurten olarak dikkatleri çekmişti.

Bana Sevmeyi Anlat dizisindeki Eylül Eren olarak ünlenen oyuncu, Rüya dizisinden sonra ise Çukur’da Akşın Koçovalı’ya hayat verdi. Bu karakter sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan ve ismini parlatan İlayda Alişan, Hakan Muhafız isimli Netflix dizisinde Aylin karakterinin yanı sıra, son olarak da Şampiyon isimli TRT1 dizisinde Neslihan karakterlerine hayat verdi.

İlayda Alişan, şimdi yepyeni bir dizi için kolları sıvadı… Gold Film tarafından hazırlıkları yapılmakta olan Yaşı 19 isimli dizinin kadrosunda İlayda Alişan’ın da yer aldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Alişan’ın yanı sıra Serkay Tütüncü de diziye katılan bir diğer isim oldu.

Çukur dizisinde Akşın olarak parladı, İlayda Alişan çok iddialı ünlülerle aynı dizide buluştu! 7

Başrollerde ise Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yaşı 19 dizisinin kadrosu bu iki oyuncunun da katılmasıyla daha da renklendi.

Hatırlanacağı gibi diziye katılan bir başka tecrübeli isim ise Tolga Güleç olmuştu.