Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Cumali kiminle evlenecek?

Çukur dizisinde Cumali kiminle evlenecek?

tarafından ker_def

Çukur dizisinin 56. yeni bölümü 11 Mart Pazartesi günü izleyicilerle Show TV ekranında buluşmaya hazırlanıyor.

Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuların başrolleinde yer aldığı Çukur dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu.

Çukur yeni bölümde, Yıldız’la evlenme kararı alan Cumali, babasının sözleri karşısında büyük şok yaşıyor. İdris Koçovalı, oğlu Cumali’ye Uluç Reis’in kızı Damla’yı isteyeceklerini söylüyor. Uluç ise evliliğe ikna etmeye çalıştığı kızı Damla’ya ‘Tek bir imza, sadece formalite’ demesi dikkat çekiyor. Peki Çukur’da Cumali ve Damla evleniyor mu?

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un heyecanla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Cumali’nin evlenme kararını gizlice dinleyen ve soluğu Yıldız’ın yanında alan Sultan’ın “Zamanı geldiğinde herkes Çukur’a borcunu öder!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Cumali ve Salih’in davullu zurnalı eğlencesi ve iğneleyici sözleri Çeto’nun sabrını zorluyor.

Sena, Mahsun’la görüşerek izleyenleri şaşırtırken Uluç’un, Damla’ya “Tek bir imza, sadece formalite!” sözleri merak uyandırıyor. İdris ise aldığı kararı Cumali’ye bildiriyor; Damla ile evleneceğini öğrenen Cumali’nin ne tepki vereceği heyecanla bekleniyor.