Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde gözyaşı döktüren anlar, reytinglere de yansıdı!

Çukur dizisinde gözyaşı döktüren anlar, reytinglere de yansıdı!

tarafından ker_def

Çukur dizisinin 2. sezon 9. bölümü dün akşam izleyicilerle Show TV ekranında buluştu. Yamaç ve babası idris’in buluşması gözyaşı döktürdü.

Dizinin son bölümü reytinglerde de yine zirvenin sahibi oldu.

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde ekran başındakiler duygu yüklü anlar yaşadı. Ayşe, Karaca ve Akşın’ın İdris’le bir araya geldiği bölümde asıl buluşma Yamaç ve İdris arasında yaşandı. İkilinin karşı karşıya geldiği an izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Yeni sezona hızlı giriş yapan ve her pazartesi zirveye oturan ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde İdris’in, oğulları Yamaç ve Vartolu’yla bir araya geldiği anlar izleyicileri derinden etkiledi. İdris’in gözyaşları içinde “oğlum” diyerek Yamaç’a sarıldığı sahne ekran başındakilere duygu dolu dakikalar yaşattı. Vartolu ile İdris arasındaki konuşma da bölümün unutulmazları arasında yer aldı.

Yamaç ve İdris’in karşı karşıya geldiği an:

Dizinin son bölümü hem total hem AB hem da ABC1 kategorilerinde günün zirvesindeki yapım oldu.

İzleyiciler #babam etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #babametiketi Twitter’da Türkiye’de 11 saat 25 dakika dünyada 4 saat TT listesinde kaldı.

VARTOLU, SAADET’İN HAYATTA OLDUĞUNU GÖRDÜ!

Bölümün finalinde Vartolu’nun Çeto ve Mahsun’un karşısına çıktığı an ise nefesleri kesti. Koçovalılar karşısında mağlup düşmemeye kararlı olan Çeto ve Mahsun, ellerindeki en büyük kozu ortaya sürdü. İkili, hiç beklemediği anda Vartolu’nun karşısına Saadet’i çıkararak heyecanı doruk noktasına taşıdı.

Vartolu’nun Saadet’i gördüğü final sahnesi:

‘Çukur’un yeni bölümü 19 Kasım Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.