Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çukur dizisinde hafızalara Paşa olarak kazındı şimdi de atv’nin fenomen dizisinde ortaya çıktı!

Çukur dizisinde hafızalara Paşa olarak kazındı şimdi de atv’nin fenomen dizisinde ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Çukur dizisinde bir süre rol alan ve canlandırdığı Paşa karakteri ile akıllara yazılan Çetin Sarıkartal, yeni dizide izleyici karşısına çıktı.

Çukur’dan ayrıldıktan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli atv’nin fenomen dizisine katılan Çetin Sarıkartal, izleyici karşısına Demir karakteri ile 2 Şubat Salı yani dün akşam yayınlanan 182. bölümle birlikte çıktı.

Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Ali Sürmeli gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı diziden hem ayrılıklar sürüyor hem de yeni katılımlar devam ediyor. Sabina Toziya ve Dilşad Şimşek’in geçen hafta yapıma veda etmelerinin ardından dün akşam İdris’in kardeşi Demir rolüyle hikayeye katılan Çetin Sarıkartal, dikkatleri de üzerine çekti.

Son dönemde dizilerde daha çok görünmekte olan Çetin Sarıkartal, Çukur dizisinde dikkat çektikten sonra 2019 yılında Azize dizisinde İskender rolüne hayat vermişti.