Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde hikayeyi hareketlendirecek yeni karar!

Çukur dizisinde hikayeyi hareketlendirecek yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4. sezonu ile Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Çukur dizisinin, 125. bölümünde final yapması bekleniyor. Hızla finale doğru ilerleyen dizinin hikayesinde ise önemli gelişmeler yaşanıyor.

Öner Erkan’ın Selim karakteri ile en başından bu yana yer aldığı diziden ayrılması herkesi üzmüştü. Selim’in gidişinin ardından diziye Kulkan Erdenet karakteri ile Genco Özak katıldı… Hikayenin kurgusunda bir yeni karakter daha var. Yeni karakter için de Begüm Akkaya isminde karar kılındı. Oyuncu 107. bölümde de dizide ilk kez göründü.

Begüm Akkaya, Çukur dizisinde Seher karakterine hayat verecek. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre de Seher’in ilişkide olacağı karakter Rıza Kocaoğlu’nun canlandırdığı Aliço olacak…

Çukur dizisinde hikayeyi hareketlendirecek yeni karar! 7

Çukur dizisinde 108. bölüm yine büyük bir heyecan dalgası ile geldi. Yamaç ile Erdenet ailesi arasındaki müthiş düellonun yanı sıra, Kulkan’ın sürpriz çıkışları da merak konusu…

Şimdi de bu meraka Begüm Akkaya Seher karakteri ile katılmış oldu. İzleyiciler, bu karakterin arkasından ne çıkacağını merakla bekliyor. Seher ile Aliço’nun yollarının tesadüfen kesişmesi bekleniyor.