Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinde kimsenin duymak istemediğini Rıza Kocaoğlu açıkladı!

Çukur dizisinde kimsenin duymak istemediğini Rıza Kocaoğlu açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Aliço karakterine hayat veren ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, sokakta kameralar tarafından görüntülendi. Maskesini takarak kurallara uyan oyuncu, çekimlerin yorucu olduğunu ifade etti.

Çukur’un 4. sezonu devam ederken, Mayıs ayında final yapılacağı da daha önceden duyurulmuştu. Rıza Kocaoğlu da bunu onayladı. Oyuncu, “Kısmetse bu sezon sonunda bitireceğiz” diye konuştu. Çukur dizisi hayranları sosyal medyada final yapılmaması yönünde yorumlar ile dikkat çekerken, oyuncular ise artık yorulduklarını saklamıyor.

Çukur dizisinde bu hafta büyük bir dönüşüm yaşanmıştı. 115. bölümde yaşanan bu dönüşüm ile birlikte Rıza Kocaoğlu, son 13 bölümün kaldığını ifade etti. Oyuncu, “Çok bir dönüşüme girdik, son 13 bölüm için. Anadolu’da sahneler gerekiyordu. O yüzden Nevşehir gittik, geldik. Dün yayınlandı. Yeni bir heyecanmış gibi, yeni bir diziymiş gibi senaryo değişimine başladık. Hepimiz keyifliyiz, heyecanlıyız. Son 13 bölümü hikaye olarak yükselerek, bitireceğiz” açıklamalarını yaptı.

Yeni bir projeye başlayacağı da ortaya çıkan oyuncu, dijital dizi projesi hakkında da detay verdi. Sarp Akkaya ile birlikte Kaybedenler Kulübü’nün spin-off projesi için adım atan Rıza Kocaoğlu, filmin yayın haklarının sahibi olan firma tarafından uyarı almıştı.

Projenin rafa kalktığı düşünülüyordu ama Rıza Kocaoğlu, henüz fikir aşamasında olduğunu ve bir önceliğinin bulunmadığını belirtti.

Platform ayırmadığını ve hikaye güzel ise her projede yer alabileceğini anlatan oyuncu, “Hikaye güzelse, kendimi içinde bulabiliyorsam. Anlatmaya değer bir şey ise, ben onu becerebilecek isem içinde olmak isterim” dedi.