Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde neler oluyor? Yamaç vuruldu, Cumali ve Vartolu kavgası şoke etti!

Çukur dizisinde neler oluyor? Yamaç vuruldu, Cumali ve Vartolu kavgası şoke etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’de dün akşam 2. sezon 15. bölümü yayınlanan Çukur dizisinde olaylar iyice karıştı. İzleyiciyi şok eden gelişmeler yaşandı.

Koçovalılar büyük bir planla Çeto ve Mahsun’un çetesini adeta çökerttiler.

Tam Çukur’u geri aldıkları ve artık her şeyin eskisi gibi olacağı düşünülürken, bölüm sonunda kimsenin beklemediği gelişmeler yaşandı.

Mahsun ve Çeto’nun uyuşturucu maddeleri teslim edeceği sırada bidonları patlatan Cumali ve Yamaç, adamlar birbirlerini öldürürken, onlar da Çukur’a girdiler.

Önce eve giderek adamları etkisiz hale getirdiler.

Sonrasında Vartolu, Saadet ve oğlunu kurtarmak için eski evine koştu. Çeto’nun sakladığı Saadet ve bebeği, Lal’in olduğu evde çıkan çatışmada Lal, Saadet’i etkisiz hale getirerek bebeği kaçırmaya çalıştı.

Son anda Vartolu, bebeği almak istedi ama Lal ona silah çekti. Bu sırada yetişen Selim, Lal’i sırtından vurarak bebeği kurtardı.

Çeto ve Mahsun, eve geldiklerinde olanları gördüler ve büyük bir şok yaşadılar. Saadet’i götürdükleri eve gittiklerinde ise Lal’in ve diğer adamların cesetleriyle karşılaştılar.

Çeto ile Mahsun, büyük bir şok yaşadı ama intikam yemini içtiler.

Çeto, bir kişi ile buluştu. İzleyicinin görmediği bu kişiyle Yamaç’ı öldürmeleri gerektiğini konuştular.

Bu arada Koçovalı ailesi İdris’in evinde yeniden bir araya geldi. Vartolu, İdris’e torununu ve Saadet’i götürdü. Tüm ailenin bir araya geldiği akşam, Cumali, olanları uzaktan izledi. Yamaç’ın çağırmasına rağmen gitmedi.

Vartolu’nun aileye kabul edilmesini sindiremeyen Cumali, onunla hesaplaşmak için çağırdı. Vartolu, Saadet ve oğlu ile vedalaşıp gitti.

Vartolu, önce annesinin mezarına gitti. Cumali, onun vedalaşmasını bekledi.

Cumali de kendi aile mezarlığına gitti ve Vartolu’ya bir bıçak atarak onu vurmayacağını göze göz, dişe diş hesaplaşacaklarını söyledi.

Bu arada Yamaç’ın telefonuna bir mesaj geldi.

Çukur’u tamamen almak için Çeto ve Mahsun’u da ortadan kaldırmak gerektiğini söyleyen mesajda, Yamaç’a bir konum atıldı. Bu mesajı kimin gönderdiği anlaşılamadı ama Ersoy olduğu tahminleri sosyal medyada yapılmaya başlandı.

Ancak mesajın, Yamaç’ın çok güvendiği birinden geldiği belliydi.

Çukur dizisinde neler oluyor? Yamaç vuruldu, Cumali ve Vartolu kavgası şoke etti! 7

Yamaç, ormanlık bir arazide buluşma yerine gitti. Gelen aracın ışıkları Yamaç’ın gözlerini kamaştırdı ama ışıkları kapatması için karşısındaki kişiyi samimi bir dille uyardı Yamaç.

Tanıdığı ve güvendiği bu kişi, araçtan indi ancak izleyiciler kim olduğunu görmedi.

Yamaç, beklemediği bir anda sağ omuzunun altından vuruldu. Şaşkın gözlerle kendisini vuran kişiye bakan Yamaç, “Neden?” diye sorarken ikinci kurşun geldi ve bu kez karnının sağ tarafından vuruldu.

Yamaç’ın ayağa kalkmaya çalıştığı ve sonrasında bir tepeden yuvarlandığı ve bir su birikintisinin içinde hareketsiz yattığı görüldü.

Şimdi herkes hainin kim olduğunu merak ediyor. Yamaç kurtulacak mı, ölecek mi? Tam Çukur alındı derken Vartolu ve Cumali kapışmasında birisi ölecek mi?

Çukur dizisi, izleyiciye adeta ters köşe yaptı. Çukur kurtuldu derken Yamaç vuruldu, Cumali ve Vartolu’nun bıçaklı kavgası şoke etti.

İşte Yamaç’ın vurulduğu o anlar:

İşte Vartolu ve Cumali’nin kavgası: