Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Sena nasıl öldü? Sena’yı kim öldürdü? Mahsun nasıl öldü? Çukur’da sürpriz ayrılıklar!

Çukur dizisinde Sena nasıl öldü? Sena’yı kim öldürdü? Mahsun nasıl öldü? Çukur’da sürpriz ayrılıklar!

tarafından ker_def

Çukur dizisi sürpriz bir bölümle daha Show TV ekranında izleyicilerin karşısına çıktı. 8 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan 60. bölümde iki ölüm birden gerçekleşti.

Televizyon Gazetesi Detay – Cam bir fanusun içine hapsedilen Sena, Yamaç’ın çaresiz bakışları arasında boğularak öldü.

Dilan Çiçek Deniz böylelikle diziden ayrılmış oldu. Birçok dizi hayranı daha ilk bölümden bu yana genç oyuncuya yönelik eleştirel bir yaklaşım sergilemekteydi. Deniz’in Sena karakterini başarıyla canlandıramadığını düşünen dizinin hayranları için bu şekilde bir ayrılık beklenmedik bir durumda.

SENA DİZİYE VEDA ETTİ

Sürpriz bir veda şekli yaşandı. Herkes Sena’nın öleceğini biliyordu ama bu şekilde iz bırakarak gideceğini tahmin etmemişti. Ancak Sena’yı kimin öldürdüğü hala muamma. Siyah yüzüklü adam onu kaçırdı. Peki o kişi kim? İşte bu detay dizinin ilerleyen bölümleri için sürükleyici bir konu olacak.

MAHSUN DİZİYE VEDA ETTİ

Çukur dizisinin 60. bölümünde bir ayrılık daha yaşandı. Mahsun karakterini canlandıran Berkay Ateş de diziye veda etti.

Geçen hafta Erkan Avcı’nın canlandırdığı Çeto’yu öldüren ve Sena’yı da kaçıran Mahsun, hayranlarına veda etmiş oldu.

Yamaç, Sena’nın ölümünden sorumlu tutuğu Mahsun’un çatıdan aşağıya atarak öldürdü. Bir arabanın üzerine düşen Mahsun’un ölümüyle birlikte dizi artık bambaşka bir yola doğru gidecektir.

Dizinin o anları izleyiciler için nefes kesiciydi…