Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur dizisinde Yamaç’tan büyük geri dönüş!

Çukur dizisinde Yamaç’tan büyük geri dönüş!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Cumali ve Selim’in, Sefa’ya saldırıya geçtiği tanıtımda “Geri döndüm!” diye haykıran Yamaç’ın iddialı gelişi dikkat çekiyor. Cengiz Erdenet’in, Yamaç’a işkence etmesi ise korku dolu anlara sahne oluyor.

Cengiz Erdenet’e büyük bir rest çeken Yamaç’ın bir sonraki hamlesi heyecanla beklenecek. Cengiz ve Çağatay, Yamaç’ı yıldırmak için ellerinden geleni yaparken Yamaç’ın önceden kurduğu bir planla işler bekledikleri gibi gitmeyecek. Çağatay, Yamaç cephesinde kaybederken Cumali’ye karşı mücadelesinde elindeki büyük kozları kullanarak Çukur’a büyük bir tehdit savuracak.

Yamaç’ın eve dönüşüyle duygusal anlar yaşanırken, içlerinden birinin sonunun giderek yaklaştığını kimse fark etmeyecek. Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 23 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak. Yeni fragmanı haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memilli, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı, Çağrı Atakan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.