Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Yamaç’tan çok baba bir hareket geldi!

Çukur dizisinde Yamaç’tan çok baba bir hareket geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’nin fenomen dizisi Çukur, dün akşam 2. sezon 11. bölümü ile heyecanlı gelişmelere sahne oldu.

İdris’in en yakınındaki adamlardan ve Çukur’un sevilen isimlerinden olan berber Muhittin’in cenaze töreni, Çukur ahalisini yeniden bir araya getirdi.

Karakuzular’ın Çukur’a gelmesinden sonra tarafını seçen ve onlara çalışmaya başlayan Meke’nin ihanetini kimse anlayamamıştı.

Meke, Çeto ve Mahsun’a çalışıp, Koçovalılar’ın da en sert düşmanlarından birisi haline gelmişti.

Dizinin başından beri Meke’nin bu tavrı izleyenlerin de dikkatini çekiyordu. Bir anda bu kadar fikirlerini değiştirmesi, tarafını Koçovalılar’ın karşısına olarak seçmesi, çok şaşırtmıştı.

Meke’nin bu durumunun nedeni, babasının o katliamda ölmesinden sonra yapayalnız kalması olduğu ortaya çıktı. Çukur’da yaşayan, orda doğup büyüyen Meke, Çukur’un en eskilerinden babası Muhittin’i, Çukur’daki bir mezara bile gömemediğini, uzakta bir yere gömdüğünü söyleyerek Koçovalılar’ın ve çevresindekilerin onu yalnız bıraktığını söyledi.

Çukur dizisinde Yamaç'tan çok baba bir hareket geldi! 8

Ağlayarak yaşadıklarını anlatan Meke, Çukur’a bu kadar hizmet edilen babasının cenazesine bile kimsenin gelmemesine isyan etti. İdris, o anda Muhittin’in mezarını bile bilmediklerini farketti.

Sahipsiz ve yalnız bırakıldığını hisseden Meke, yaşadığı ağır acıdan sonra, Çukur’un yeni sahipleri Karakuzular’ın yanına geçerek içinde büyüttüğü öfkesini de ortaya koymuş oldu.

İdris’in büyük bir üzüntüyle dinlediği Meke’nin sözleri, ekran başındaki izleyicileri de çok etkiledi. Dizinin yeni sezonu başladığından beri Meke’nin bu tavrına anlam veremeyen izleyiciler de ona hak vermeye başladılar.

İdris, Celasun, Kemal ve Emmi’nin önünde içini döken Meke, içinde yaşadıklarını anlattıktan sonra çıkıp gitti. İdris gerçeği farkederek, Yamaç’ın mahalleyi yalnız ve sahipsiz bırakmamasını istedi.

Yamaç, bu olayı duyduktan sonra, Meke’ye büyük bir sürpriz yaparak Muhittin’in cenazesini Çukur’a getirterek tüm mahalleliyi de camiden yapılan anonsla cenazeye çağırdı. Meke, bu olay üzerine göz yaşlarına boğuldu.

Tüm mahalleli, Muhittin’i geç kalmış da olunsa kalabalık bir cenaze töreniyle uğurlamak üzere harekete geçti.

İşte Meke’nin Koçovalılar’la yüzleştiği o anlar:

İşte o sahnelere gelen yorumlardan bazıları:

Çukur dizisinde Yamaç'tan çok baba bir hareket geldi! 9