Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisindeki kavga sahnesi İçerde’yi hatırlattı! Çukur’a eleştiriler art arda geldi!

Çukur dizisindeki kavga sahnesi İçerde’yi hatırlattı! Çukur’a eleştiriler art arda geldi!

tarafından ker_def

Çukur dizisindeki kavga sahnesi İçerde dizisini hatırlattı. Çukur dizisinin 60. yeni bölümü merakla bekleniyor.

Televizyon Gazetesi Detay – Show TV ekranında 8 Nisan Pazar akşamı Çukur dizisinin 60. yeni bölümünde Mahsun ile Yamaç’ın kavga sahnesinin sonunun nasıl biteceği merak edilmekte.

Sena’nın ölümünden sorumlu tuttuğu Mahsun’ı kıstıran Yamaç, adeta çılgına dönüyor. İkili arasındaki kavga yüksekten düşmeleriyle son mu bulacak?

Dizinin hayranları Mahsun karakterinin öleceğini ve veda edeceğini düşünüyor.

Instagram hesabından bu sahneyi paylaşan Aras Bulut İynemli’nin videosu 500 binin üzerinde izlenme rakamına ulaştı.

“Aklıma İçerde geldi” yazan bir takipçisinin yanında bir başkası ise “Mert ve Sarp’ın dövüş sahnesini hatırladım. İçerde 33. bölüm son sahneydi” diyerek detay verdi.

Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin müthiş performans sergilediği İçerde dizisindeki o kavga sahnesini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Aradaki farkı daha net şekilde anlayabileceksiniz.

Aras Bulut İynemli’nin hayranları, İçerde dizisindeki dövüş sahnelerinin daha gerçekçi olduğunu, Çukur’dakilerin ise iyi olmadığını belirten yorumlar da paylaştı.

İşte Aras Bulut İynemli’nin paylaştığı ve Çukur’da tartışılan o sahne:

#çukur Yeni Bölüm 2. Fragman ??

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990’da dünyaya geldi. Yeşim adında ablası ve kendisi gibi oyuncu olan Orçun adında abisi bulunmaktadır. Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. Okuluna hayli önem veren İynemli, oyuncu olduktan sonra okulunu dondurma kararı almış.

İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karakterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu, ardından 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı.

2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, şimdilerde ikinci sezonu yayınlanan “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan 28 yaşındaki Aras Bulut İynemli, 1.80 metre boyunda, 70 kilo ve Başak burcudur.