Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisindeki o sahneye izleyici, ‘sezonun en iyi sahnesi’ yorumunu yapıyor

Çukur dizisindeki o sahneye izleyici, ‘sezonun en iyi sahnesi’ yorumunu yapıyor

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un son bölümünde öyle bir sahne vardı ki izleyenler gülse mi, ağlasa mı bilemedi adeta!

Dizide Çeto ve Mahsun’un yüzleştiği sahne, izleyicileri ekrana kilitledi.Sahnenin finali ise gülmekten kopardı!

Final sahnesinde Mahsun ve Çeto, Çukur’da mahalle kahvesinin önünde karşı karşıya geldi. Mahsun, Yamaç’ın verdiği dosyadaki bilgilerin doğruluğunu araştırırken, Çeto da önceden önlemini alarak Mahsun’un gerçekleri öğrenmesini engelledi.

İşin peşini bırakmayan Selim, çok önemli bir delile ulaştı. Yamaç da planını harekete geçirerek bu delili Mahsun’la paylaştı.

Öğrendiği şoke edici gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Mahsun, soluğu Çeto’nun karşısında aldı. Koçovalılar bu anları mahallede keyifle izlerken, Mahsun’un “Ben yokum artık Çeto!” diye bağırdı.

Çukur dizisindeki o sahneye izleyici, 'sezonun en iyi sahnesi' yorumunu yapıyor 8

Çeto ve Mahsun’un gözyaşları içindeki bu hesaplaşma sahnesi, izleyenlerin yüreklerini burktu. Her ne kadar dizinin sevilmeyen karakterleri de olsalar, kimsesiz ve çok zor şartlarda büyümüş, derinlerinde büyük acılar çeken, birbirlerine tutunan iki adamın yüzleşmesi, izleyiciyi de duygulandırdı.

İşte tam o anda bir alkış sesi koptu. Yamaç, Selim, Kemal ve Metin, berberin üstündeki terastan Çeto ve Mahsun’un yüzleşmelerini izliyordu. Üstelik Yamaç, elinde çekirdeğiyle sinema filmi izler gibi ikiliyi izlemekteydi.

Çukur dizisindeki o sahneye izleyici, 'sezonun en iyi sahnesi' yorumunu yapıyor 9

Mahsun ve Çeto’yu şoke eden bu karşılaşmada Yamaç ve yanındakilerin bu hallerini gören izleyici, bir anda duygusal sahnenin etkisinden kurtulup kahkahalar atmaya başladı.

Sahneye sosyal medyadan hala yorum yağıyor. Çukur’da efsane olan sahneler arasına girdiğini düşünen izleyiciler, uzun süredir Çukur dizisindeki en iyi sahne olduğu görüşünde.

İşte o sahne: