Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinden ayrılırken yürekleri dağladı, gözü yaşlı milyonlar bıraktı!

Çukur dizisinden ayrılırken yürekleri dağladı, gözü yaşlı milyonlar bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Selim Koçovalı karakterine veda izleyicileri bir hayli duygulandırdı. Aslında Selim dizinin ilk sezonlarında izleyicilere rahatsızlık veren işler yapmış, ailesine ihanet denebilecek adımlar atmış ama sonrasında bambaşka birisine dönüşmüştü.

Çukur dizisinde 106 bölüm boyunca büyük bir oyunculuk sergileyen, hayranlarını adeta her hafta sahneleri ile mest eden Öner Erkan, artık yapımda yok… 106.bölümü dün akşam yayınlanan Çukur’a etkili bir sahne ile veda eden oyuncu, sosyal medyada da birçok övgü dolu yorum aldı.

“Yüreklerimizi dağladı” diye yorum bırakan dizi takipçileri, kalplere dokunan duygusal sahneleriyle Selim Koçovalı’nın ayrılığının üzüntüsünü yaşadı.

Çukur dizisinden ayrılırken yürekleri dağladı, gözü yaşlı milyonlar bıraktı! 7

Akın Koçovalı karakterine hayat veren, Selim’in oğlu olarak dikkat çeken Burak Dakak da hem performansı hem de ses tonuyla, Öner Erkan’ın müthiş oyunculuğuna eşlik etti.

Böyle bir vedanın Selim karakterine yakışmadığını düşünen dizi hayranları da var. Öner Erkan’ın muhteşem yeteneğini bir kez daha sergilediğini belirten hayranları, dizinin yine çok sağlam bir bölümle ekranda olduğunu belirten yorumlar da yaptı.

Selim’in ölüm sahnesinde çalan Ahmet Kaya şarkısı ise izleyicilerin ciğerini yaktı… “Nereden Bileceksiniz” şarkısı eşliğinde yayınlanan bölümle ilgili bir izleyici şu yorumu bıraktı:

“Gözü kapanışı Ahmet Kaya şarkısı ile bi anda girmesi çok canımızı yandırdın be reis, valla ciğerimiz kalmadı….”