Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinden şoke eden tanıtım! Yamaç da Sena ile aynı havuzda mı boğulacak?

Çukur dizisinden şoke eden tanıtım! Yamaç da Sena ile aynı havuzda mı boğulacak?

tarafından zk zk

Show TV’de pazartesi akşamı 2. sezon 28. bölümü yayınlanacak olan Çukur dizisinin yeni bölümünde Yamaç, Sena’nın kendisi için bir sürpriz hazırladığını öğreniyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları dizide Sena’nın arkadaşından yeni bir bilgi edinen Yamaç’ın aklı karışıyor.

Televizyongazetesi/Detay

Sena’yı kaybetmiş olmanın acısını yaşayan Yamaç, onun içinde boğulduğu küvetin olduğu gazinoya gidiyor. Kapağı açık olan havuza kendisini bırakıyor. O sırada gizemli bir kişi elindeki telefonla verdiği sinyalle havuzun kapağını kapatıyor.

Yamaç’ın da Sena ile aynı sona uğrayacağını düşündüren bu gelişme, Çukur takipçilerini şoke etti. Yamaç’ın oradan kurtulup kurtulamayacağı merak konusu.

İşte 28. bölüm tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yamaç, hiç beklemediği anda, farkında olmadan Yüzüklü ile yan yana gelecek. Yüzüklü’nün, Yamaç’a Sena’nın ölümüyle ilgili ipucu bırakması Yamaç’ı, Meliha ile karşı karşıya getirecek. Sedat’ın hayatını kaybetmesi Çukur’a yepyeni bir düşman kazandıracak. Gözlerin Yüzüklü’ye çevrildiği sırada Timsah izini belli etmeden, Yamaç’a ulaşabilmek ve Sedat’ın intikamını alabilmek için Çukur’da ortalığı karıştıracak. Vartolu Salih’in değerli taşların peşine düşeceği bölümde, Yamaç sürpriz şekilde Baykal’dan telefon alacak. Herkesin Yüzüklü ve Baykal’a odaklandığı bölümde Timsah’ın, Koçovalı erkeklerinden biriyle yüzleşmesi şaşırtıcı bir sonla bitecek.