Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisine ne olmuş? Ne yaptınız güzelim diziye? Başka diziye düştük resmen!

Çukur dizisine ne olmuş? Ne yaptınız güzelim diziye? Başka diziye düştük resmen!

tarafından zk zk
Çukur’un yeni sezon ilk bölümünü izleyenler şaşkına uğradı! Sosyal medyadan yorum yağıyor!
Televizyongazetesi/Analiz
Uzun süredir heyecanla bekleniyordu Çukur dizisi. Yeni sezonda Karakuzular’ın geleceği haberinden sonra heyecan doruğa çıkmıştı.

Sezon finalinde kimin öldüğü, kimin yaşadığının merak edildiği bir katliamın ardından, farklı sembolleriyle ortaya çıkan çete merak konusu olmuştu.

Bu akşam 2. sezon yeni bölümü yayınlanan dizinin ekrana gelmesiyle birlikte sosyal medyada yorum üstüne yorum yağmaya başladı.

Bekledikleri Çukur’u bulamayan izleyiciler, Karakuzular’ın damga vurduğu bölümü eleştirmeye başladı.

Koçovalılar’ın ortada olmadığı, kimin öldüğünün hala anlaşılamadığı bölümde, Çukur öylesine değişmişti ki bazı izleyiciler, başka bir dizi izledikleri izlenimine kapıldıklarını belirttiler.

Erkan Avcı ve Berkay Ateş’in oynadığı Çeto ve Mahsun isimli Karakuzular’ın başı olan adamları izleyenler hiç sevmedi.

Vahşi, merhametsiz, gözü dönmüş katil çetesi Çukur’u öylesine ele geçirmişti ki izleyenler, dehşet dolu sahneler izlediler.

Yeni sezonun ilk bölümü izleyenleri adeta ekran başında şoka uğrattı! Bu vahşetten Çukur’un nasıl kurtulacağı ise şimdiden büyük merak konusu.

İlk bölümüyle olay olan Çukur dizisinin bir sonraki bölümünde işlerin değişeceğini uman izleyici, Cumali ile ilgili de pek çok yorum yapıyor.

Cumali’nin Karakuzular tarafından gönderilen bir adamla cezaevinde yaşadığı kavgada ölmesi, herkesi şoke etti.

Çukur dizisine ne olmuş? Ne yaptınız güzelim diziye? Başka diziye düştük resmen! 7

Ancak bir sezon boyunca merakla beklenen Cumali’nin ölmüş olma ihtimali pek yüksek görünmüyor. Muhtemelen cezaevinden çıkabilmesi için bir oyun oynandı ve ölmüş gösterildi.

Aylardır reklamı yapılan Necip Memili’nin oynadığı karakteri Çukur dizisinin bu kadar kolay harcamayacağı düşünülüyor.

Çukur artık bildiğiniz Çukur değil evet ancak geçtiğimiz sezon her bölümüyle izleyiciyi çok şaşırtan dizinin kartları ilk bölümden açmasını beklemek de doğru olmaz. Muhtemelen senaristler ilk bölümde Karakuzular’ın ne kadar duygusuz, merhametsiz, acımasız olduklarını anlatmak ve nasıl bir yer haline geldiğini anlatmak için Karakuzular’ın sahnelerine ağırlık verildi.

Yani sağ gösterip sol vuracak muhtemelen hikaye. Şimdi Karakuzular konuşuyor ama Vartolu-Yamaç-Kemal ve diğerlerinin günü mutlaka gelecek!

İşte izleyicinin yeni sezonla ilgili ilk yorumları: