Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin Cumali’si Necip Memili’den Şahsiyet göndermesi!

Çukur dizisinin Cumali’si Necip Memili’den Şahsiyet göndermesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ay Yapım imzalı Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu karakteri ile büyük beğeni toplayan Haluk Bilginer’in Emmy’de ‘en iyi oyuncu’ ödülünü almasının ardından büyük gurur yaşamıştık. Bilginer’e meslektaşlarından büyük tebrik ve teşekkür gelmişti. Bir benzer teşekkür de Çukur dizisinden geldi…

Dizinin 2 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 3.sezon 11.bölümünden yayınlanan fragmanda Necip Memili’nin canlandırdığı Cumali karakterinin sözleri Şahsiyet dizisine bir göndermeydi. Ay Yapım imzalı Şahsiyet dizisinin başarısı, yine Ay Yapım imzalı Çukur dizisiyle kutlanmış oldu.

Necip Memili de bu duruma dikkat çeken mesajıyla fragmanı yayınladı:

,,,çünkü o benim için bir ŞAHSİYET meselesi,,,

 

Peki 3.sezon 11. bölümde neler yaşanacak?

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Koçovalıların Çukurlu kadınları kurtarmak için ava çıktığı heyecan dolu tanıtımda aksiyon sahneleri dikkat çekerken, sahalara geri dönen Vartolu Sadettin’in dengeleri nasıl değiştireceği merakla bekleniyor.

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 3. sezonun 11. bölümünde Çukurlu kadınların kaçırılması mahallede şok etkisi yaratacak. Bütün Çukur korku içindeyken herkes Koçovalılardan yardım bekleyecek. Azer ve Efsun cephesi giderek kalabalıklaşırken Koçovalılar her zamanki gibi nefesleri kesecek bir planla onları hiç beklemedikleri şekilde vuracak.