Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ile ekrana dönüyor! Aras Bulut İynemli hakkında hiç bilmedikleriniz…

Çukur ile ekrana dönüyor! Aras Bulut İynemli hakkında hiç bilmedikleriniz…

tarafından zk zk

Çukur ile ekrana dönüyor! Aras Bulut İynemli hakkında hiç bilmedikleriniz... 7

GİR ABİ, O KONULARA DA GİR!

Soruya dönersek; son dönemlerde canlandırdığınız bıçkın delikanlıların ne kadar sizsiniz?

– Tabii oynadığım her karakterde benden bir parça oluyor ama bıçkın değilim, Beşiktaşlıyım abi ben (gülüyor)! Beşiktaş’ta, mahalle kültürüyle büyüdüm. Beşiktaş Anadolu Lisesi’nden mezun oldum. Benden 11 yaş büyük bir abim var, babamdan ve ondan çok şey öğrendim; ona atar, buna gider yapmam, kavga etmeyi sevmem.

Aras Bulut İynemli: Ona atar buna gider yapmam

‘Çarşı her şeye karşı’ derler… Peki o asi ruh damarlarınızda yok mu?

– O her zaman var!

Anlatsanıza Çarşı ruhunu…

– İşte o zor. Benim için Beşiktaş’ın ruhu ayrı. Onu anlatamam, yaşaman lazım. Ama eskiye göre spora daha farklı bakıyorum.

Ne gibi?

– E şimdi iyi ki Fenerbahçe, Galatasaray, Göztepe ya da diğer takımlar var diyorum. Çünkü bizi biz yapan şey çeşitlilik.

Bu hoşgörü meslektaşlarınız söz konusu olduğunda da geçerli mi? Mesela iyi ki Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy var diyor musunuz?

– Gir abi, o konulara da gir (gülüyor)! Tabii diyorum. İyi ki herkes var. Hayatın doğal akışı bu zaten. Artık başka takımdan bir taraftarın diğer takımı alkışlaması bile beni çok duygulandırıyor.

Yaş ilerledikçe başka neler oldu size?

– Olgunlaştım, sakinleştim. Mesela son üç-dört sene içinde kabul etmeyi öğrendim. Bir şeyi kendi bildiğin gibi okumak yerine kişileri, insanları ve durumları olduğu gibi kabul eder oldum. Kimse kimseyi yüzde yüz anlamak zorunda değil, “Bu öyle biri, ben de böyleyim” diyerek devam ediyorum yola, bu da bana iyi geliyor. Hata yapmayı ve ondan ders çıkarmayı da değerli buluyorum.

Aras Bulut İynemli: Ona atar buna gider yapmam