Ana sayfa Sosyal Medya Çukur setinde çılgın poz! Demet Özdemir’den şıklık gösterisi! Alperen Duymaz’dan sempati kazandıran paylaşım!

Çukur setinde çılgın poz! Demet Özdemir’den şıklık gösterisi! Alperen Duymaz’dan sempati kazandıran paylaşım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya üzerinden yapıkları paylaşımlar dikkat çekmeye ve beğeni elde etmeye devam ediyor. Çukur dizi setinden Rıza Kocaoğlu’nun paylaşımı çok ilgi çekti. Ayrıca Demet Özdemir de dizisinin yayın gününde izleyicilerine hoş bir pozla gülümsedi… Çeşme’de Son Yaz çekimlerindeki Alperen Duymaz da sempatikliğini instagram paylaşımı ile gösterdi.

Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka ve Necip Memili’nin de yer aldığı Çukur dizisi oyuncularının set sırasındaki yakın temasları dikkat çekti. Dizinin oyuncuları bir arada hatıra pozları çekerken, gülümsemeleri ile de hayranlarını mutlu etti. Rıza Kocaoğlu’nun paylaştığı fotoğrafa binlerce beğeni geldi.

Çukur setinde çılgın poz! Demet Özdemir'den şıklık gösterisi! Alperen Duymaz'dan sempati kazandıran paylaşım! 9

Doğduğun Ev Kaderindir’in 29.bölümü öncesinde Demet Özdemir, instargam hesabından şık bir pozunu yayınladı. Yüzündeki gülümsemesi ile hayranlarına pozitif bir görüntü sunan oyuncu, mor kıyafetiyle de büyük ilgi gördü. Takipçilerinin kısa sürede binlerce beğenide bulunduğu ve iltifatlarda bulunduğu görüldü. Özdemir için, “Çok güzelsin ve melek gibisin” şeklinde yorumlar bırakan takipçileri, her hali ile çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Çukur setinde çılgın poz! Demet Özdemir'den şıklık gösterisi! Alperen Duymaz'dan sempati kazandıran paylaşım! 10

İzmir’in Çeşme ilçesinde Son Yaz dizi çekimleri devam ediyor. Akgün karakterine çok iyi oturan Alperen Duymaz da dizideki başarısının karşılığını popülerliğinin artması ile alıyor. Oyuncu, bir hayranı ile birlikte çektirdiği fotoğrafı da instagram hesabından yayınlayarak büyük sempati kazandı.

Alperen Duymaz, “Fotoğraf çektirmek için geldi, çektik. Seviyoruz şahsına münhasır insanları, neşesi daim olsun” diye mesaj yazdı.

Çukur setinde çılgın poz! Demet Özdemir'den şıklık gösterisi! Alperen Duymaz'dan sempati kazandıran paylaşım! 11