Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ve Arıza’dan sonra Show TV’de bir iddialı dizi daha final yapıyor!

Çukur ve Arıza’dan sonra Show TV’de bir iddialı dizi daha final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’ye bir haller oluyor, önce Arıza şimdi de Ramo için final kararı! Ramo dizisinden kara final haberi geldi, geçmiş olsun! Show TV bu sezon dizileri konusunda istediklerini alamamış olmalı ki, bir bir yapımlarını bitiriyor… Çukur dizisi 4. sezonunda ve artık doygunluğa ulaştı ve final kararı zaten önceden biliniyordu. Mayıs ayı gibi dizinin final yaparak izleyicilerine veda etmesi bekleniyor.

Çukur gibi çok etkili bir dizinin 5. sezonda devam edememesi hem hayranlar hem de Show TV adına büyük bir kayıp oldu. Dizi bir şekilde ilerletilebilse 5. sezonda da izleyicileri hazırdı. Ancak, final kararı çoktan alındı ve dizinin oyuncularından bazıları ayrılırken, bazıları yeni proje anlaşmalarını da yaptı.

Show TV’nin Arıza dizisi için final kararı alması da tartışma yarattı. Dizinin düşen reytingleri sonrası zarar ettiği için final yapacağı ortaya çıktı. Arıza dizisi 30.bölümü ile birlikte yani 2 bölüm sonra final yaparak izleyicisine veda edecek. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan hayranları, rakip dizilerin daha düşük reytinglerle yayına devam ederken Arıza’nın bitmesinin adaletsizliğini de ortaya koyuyor.

Çukur ve Arıza'dan sonra Show TV'de bir iddialı dizi daha final yapıyor! 7

Show TV’nin son kararı ise Ramo dizisi için geldi… Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı Ramo için final kararı alındı. Gazeteci Birsen Altuntaş, 5 bölüm sonra dizinin final yapacağını duyurdu.

2. sezonu devam eden Ramo dizisi için 2 yıllık anlaşma yapılmıştı. BKM tarafından hazırlanan dizinin 3. sezonda sürmeyeceği ortaya çıktı. Adana’da başlayan ve ilk sezonu pek de bekleneni veremeyen Ramo, 2. sezonda İstanbul”a taşındı ve çok daha iyi reytingler almayı başardı.

Ancak bu gelen iyi reytingler dizinin bayram öncesinde ekrana veda edeceği gerçeğini değiştirmedi.