Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ve Hayat Şarkısı dizileri dünyaya açılıyor…

Çukur ve Hayat Şarkısı dizileri dünyaya açılıyor…

tarafından zk zk
Show TV’nin Çukur dizisi ve yayınlandığı dönemde çok konuşulan Burcu Biricik ile Birkan Sokullu’nun oynadıkları Hayat Şarkısı dizisinden güzel haber geldi…

Inter Medya’nın gelecek hafta düzenlenecek olan MIPCOM 2018 kataloğu pek çok kaliteli formatı ve Türk dizisini bünyesinde barındırıyor. Dağıtım şirketinin dünyanın önde gelen içerik fuarında tanıtımını yapacağı diziler arasında Çukur ve Hayat Şarkısı da bulunuyor.

İkinci sezonuna pazartesi günleri Show TV’de yayınlanan Çukur (The Pit), yayın hayatını başarıyla sürdürüyor ve reyting listesinin zirvesini kaptırmamaya devam ediyor. Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı Hayat Şarkısı (Flames of Desire) ise Kanal D’deki yayın hayatını geçtiğimiz yıl 57. bölümle tamamlamıştı.

Çukur ve Hayat Şarkısı dizileri dünyaya açılıyor... 7

Inter Medya’nın kataloğundaki diziler arasında BluTVde ekrana gelen web dizisi Masum (Innocent) da yer alıyor. Şirket ayrıca Exathlon, 19 ve The Perfect Couple gibi formatlarını da fuara getirecek. Bu formatlardan Exathlon atletler, futbol oyuncuları veya ünlü isimlerin özel kurulmuş arenalarda yarıştığı bir reality şov. 19, en fazla soruya cevap verebilenin kazandığı bir quiz şovu. 11 kadın ve 11 erkeğin yer aldığı flört şovu The Perfect Couple ise şirketin kataloğundaki bir başka yapım.

MIPCOM 2018, 15-18 Ekim tarihleri arasında Cannes’da düzenlenecek.