Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ve Kuruluş Osman dönüyor, Tutunamayanlar ve Kalk Gidelim değişiyor!

Çukur ve Kuruluş Osman dönüyor, Tutunamayanlar ve Kalk Gidelim değişiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmaması izleyicileri bir hayli üzüyor… Dizi setlerinin yakın temas içeren özelliği nedeniyle birçok sette çalışmalar durduruldu.

Ekranda sınırlı sayıda dizi izleyicilerle yeni bölümleriyle buluşmaya devam ediyor. 20-26 Nisan haftasında hangi yapımların yeni bölümlerinin yayınlanacağına bir göz atalım.

PAZARTESİ...20 Nisan Pazartesi akşamı Çukur dizisi 3 hafta aradan sonra yeniden izleyicileriyle buluşmaya geliyor. Çukur oyuncularının evlerinden çekilen videolarla yapılan 3. sezondaki 26.bölümünün nasıl olacağı merakla bekleniyor. Sonraki haftalar için henüz bilgi yok.

Çukur ve Kuruluş Osman dönüyor, Tutunamayanlar ve Kalk Gidelim değişiyor! 10

20 Nisan Pazartesi akşamı 6 bölümlük TRT1 dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm’ün finalinin yayınlanacağını hatırlatalım.

SALI…. 21 Nisan Salı akşamı Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Tutunamayanlar Çevrimiçi olarak izleyeceğimiz bu yeni konsept yine evlerde oyuncuların kendilerinin çektikleri videolardan oluşuyor.

Çukur ve Kuruluş Osman dönüyor, Tutunamayanlar ve Kalk Gidelim değişiyor! 11

21 Nisan Salı akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni 164.yeni bölümü yayınlanacak. Bilindiği üzere dizinin setinde çalışmalar yeniden başlamıştı.

ÇARŞAMBA… 22 Nisan Çarşamba akşamı heyecanla beklenen Kuruluş Osman geri dönüyor. 3 haftalık aradan sonra dizinin 18. yeni bölümü atv’de yayınlanacak. Sette çalışmalara hafta içinde başlanmıştı.

Çukur ve Kuruluş Osman dönüyor, Tutunamayanlar ve Kalk Gidelim değişiyor! 12

PERŞEMBE… 23 Nisan Perşembe akşamı TRT1’de Ev Yapımı dizisinin 4. bölümü izleyicilerle buluşacak. Seksenler dizisi oyuncularının evlerden çektiği videoların birleştirilmesi ile dizi hazırlanmakta.

CUMA… 24 Nisan Cuma Arka Sokaklar dizisi bu hafta içinde çalışmalara yeniden başlamıştı. Dizinin 551. bölümünün yayınlanması bekleniyor.

Çukur ve Kuruluş Osman dönüyor, Tutunamayanlar ve Kalk Gidelim değişiyor! 13

CUMARTESİ… 25 Nisan Cumartesi Kalk Gidelim dizisinin yeni konsepti ekrana gelecek. Bir süredir oyuncuların evlerine çeşitli malzemeler konuldu ve görüntü kalitesinin yüksek olması amaçlandı. Evlerden çekilen bölümlerle oluşacak olan Kalk Gidelim yeni konsepti heyecanla bekleniyor.