Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur yeni bölümde bu kez Aliço mu ölüyor? Sezon finaline doğru kötü sürpriz!

Çukur yeni bölümde bu kez Aliço mu ölüyor? Sezon finaline doğru kötü sürpriz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un yeni bölümünden yayınlanan tanıtım, yürekleri ağza getirdi!

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Ercan Kesal ve Rıza Kocaoğlu’nun oynadıkları dizinin 64. bölüm (2. sezon 31. bölüm) tanıtımında Yücel’in peşine düşen Yamaç’ın yanında Aliço’nun da olduğu görülüyor.

Bir çatıdaki Aliço, “Ölmemiş ölmemiş” diye Yamaç’a bağırırken, Yamaç’ın da yan binanın çatısında olduğu görülüyor. O sırada Yücel’in elindeki silaha sarılmasıyla Aliço, diğer binaya atlıyor. Asılı kalan Aliço’ya silah doğrultan Yücel’e Yamaç “Yapma” diye bağırıyor ancak silah patlıyor.

Çukur yeni bölümde bu kez Aliço mu ölüyor? Sezon finaline doğru kötü sürpriz! 7

Rıza Kocaoğlu’nun oynadığı Aliço’nun o kurşundan kurtulup kurtulmadığı şimdi büyük merak konusu. Sezon finaline doğru pek çok kişinin teker teker ayrıldığı diziden bu kez de Aliço’nun mu ayrılacağı sorusu Pazartesi akşamı yanıtını bulacak.

Dizinin bu renkli karakterinin ayrılmamasını isteyen izleyenler, sosyal medyadan çağrılar yapmaya başladılar bile. O sırada bir başka kişinin imdadına yetişip Yücel’i vurması da söz konusu.

Ancak yeni bölümde bu sorunun yanıtını alacağız.

Bu arada Çukur’un başına bela olacak bir isim daha ortaya çıkacak yeni bölümde. Kim bu Azer?

İşte Çukur 64. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Akşın’ın kaçırıldığı haberi, Çukur’a kor gibi düşecek. Bir kayıpla daha baş edecek gücü olmayan Koçovalılar, dört bir koldan Akşın’ı bulmak için seferber olacak. Aliço, Yüzüklü’nün bıraktığı ipucu sayesinde Akşın’a adım adım yaklaşacak. Bu sırada Vartolu Salih de, Çukur’da kendi kurallarına göre iş yapmaya çalışan Savaş ile mücadele içine girecek. İki tarafın yüzleşmesi, Koçovalıların karşısına yeni bir düşmanın çıkmasına neden olacak. Yüzüklü’nün Yücel olduğunu öğrenen Yamaç, bu gerçekle sarsılırken; Yamaç’la birlikte beklenmedik sürpriz bir isim Yücel’le karşı karşıya gelecek.