Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur yeni bölümde Timsah’tan şaşkına çevirecek bir hamle geliyor!

Çukur yeni bölümde Timsah’tan şaşkına çevirecek bir hamle geliyor!

tarafından ker_def

Show Tv’de Pazartesi akşamları yayınlanan Çukur dizisinin yeni bölümünde önce Cumali, sonra Medet ve Vartolu, Timsah’ın eline düşüyorlar.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli,Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları dizide Yamaç’a ulaşmaya çalışan Timsah, kendi ayaklarıyla gelen Cumali, Medet ve Vartolu’yu yakalıyor.

Televizyongazetesi/Detay

Onları bir aracın önüne bağlayan Timsah’ın hamlesiyle Yamaç, yerinden kalkıyor sonunda.

Sena’nın ölümünden sonra her şeye kayıtsız kalan Yamaç, bu durumla birlikte harekete geçiyor. Timsah ile karşılaşması an meselesi!

Çukur yeni bölümde Timsah'tan şaşkına çevirecek bir hamle geliyor! 7

Yeni bölüm tanıtımında Yamaç’ın kahvede olanları haber aldıktan sonra abilerini kurtarmaya giderken Damla’nın “Ben de geliyorum” kararına karşı çıkınca olanlar oluyor!

Damla, “Ben Sena değilim” diyerek rest çekiyor ama bu söz Yamaç’ı adeta çıldırtıyor!

Çukur 2. sezon 29. bölüm tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Sahte Baykal’ın vurulması, Yamaç’ı cevapsız sorularla bırakacak. Yamaç, Yüzüklü’nün peşine düşerken Cumali’nin, Timsah’ın elinde olduğunu öğrenmesi herkesin hedefini bir anda değiştirecek. Ancak bu sırada da Yüzüklü boş durmayacak ve planlarını uygulamaya devam edecek. Vartolu, sürpriz şekilde Cumali’nin yardımına yetişerek kendini tehlikeye atacak.

Koçovalı Kardeşler, Medet’le birlikte omuz omuza mücadele edip kurtulmaya çalışırken, İdris ve Meliha ise yıllar sonra Gül Pavyonu’na giderek eski defterleri açacak. Haftalardır ekran başındakilerin heyecanla beklediği Yüzüklü’nün kim olduğu sorusu cevap bulurken, Koçovalılar Yüzüklü’nün beklenmedik hamlesiyle aralarından birini kaybetme korkusuyla yüzleşecekler.