Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’a rakip mi geliyor! Nefes Nefese, ekranın yeni fenomeni olursa hiç şaşırmayın!

Çukur’a rakip mi geliyor! Nefes Nefese, ekranın yeni fenomeni olursa hiç şaşırmayın!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Nefes Nefese isimli dizisinin ilk tanıtımı Şubat ayında yayınlanmıştı. Yakın zamanda ekrana gelmesi beklenen diziden daha sonra Mart ayında 2. tanıtım daha geldi.

Dizinin ilk tanıtımında aksiyon dolu sahneler vardı. Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun’u ilk kez böyle bir aksiyonun içinde görenleri şaşırttı.

Nefes Nefese’nin 2. tanıtımında ise küçük bir çocuğun ailesini tanıttığı, masada oturanların ilk başta sıradan bir aile gibi göründüğü ama aslında bir gizem olduğu da devamında anlaşılıyordu.

Diziyle ilgili yaratılan bu heyecan sonrasında uzun zamandır hiç bir haber medyaya yansımıyordu. Çekimleri durdu mu, diziden vaz mı geçildi, yaz sezonunda mı yayınlanacak bir bilgi edinilemedi.

Dün akşam (26 Haziran) sürpriz bir şekilde diziden 3. bir tanıtım daha geldi.

Bol aksiyonlu, esrarlı ve sırlarla dolu hikayesi olan, içinde aşk, macera ve aksiyonla dolu heyecanlı bir dizinin geldiği işaretlerini aldı izleyici.

Çukur'a rakip mi geliyor! Nefes Nefese, ekranın yeni fenomeni olursa hiç şaşırmayın! 8

Şükrü Özyıldız, bambaşka bir şekilde izleyici karşısına çıkacak. Melisa Şenolsun da gizemli halleriyle dikkatleri çekti. Uğur Yücel ise yine oyunculuğunu ve yönetmenliğini konuşturacağı bir yapımla geldiğinin müjdecisi gibiydi.

Dizinin yayın tarihi 3. tanıtımda da verilmedi. “Yakında” ibaresi kullanıldı sadece.

Tanıtımı izleyenlerin sosyal medyadaki yorumları ise, heyecanlı bir dizinin geldiği ve merak uyandırdığı şeklinde oldu.

Bazı izleyiciler, aksiyon sahnelerine ve izleyiciyi ters köşeye yatıracak oyunlarla, diziyi Çukur’a benzetti. Hatta Show TV’nin Pazartesi akşamlarına damgasını vuran diziye rakip olarak bile gösterenler oldu.

Nefes Nefese’nin son derece iddialı bir şekilde geldiği görülüyor. Kanalın diziyi yaz ayında yayınlayıp şansını mı deneyeceği, yoksa sezonda başlayarak iddiasını ekrana damgasını vurmuş diğer dizilerle birlikte mi sürdüreceği henüz bilinmiyor.

Fakat tanıtımın sosyal medyada estirdiği havaya bakınca, merakı ve heyecanı arttırdığı görülüyor.

Benzer hikayeleri olan, romantik komedi ve aşk dizilerinden sıkılan, klişe hikayeleri artık izlemek istemeyenlere bir alternatif gibi duran diziyle ilgili yorumlarda, yaz döneminde harcanmaması ve sezonda yer almasını isteyenler de çoğunlukta.

Çukur'a rakip mi geliyor! Nefes Nefese, ekranın yeni fenomeni olursa hiç şaşırmayın! 9

Şimdi dizinin yayın tarihi merakla bekleniyor. Öncesinde sizlere diziyle ilgili detayları verelim:

Yönetmen koltuğunda ve başrolünde usta oyuncu Uğur Yücel’in yer aldığı, senaryosunu Yabancı Damat, Canım Ailem ve Aramızda Kalsın gibi başarılı işlerin de senaristliğini yapan Selin Tunç’un yazdığı, Nefes Nefese, çok yakında Star TV ekranında izleyicisiyle buluşacak.

Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer aldığı, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Nefes Nefese’de; Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım rol alıyor.

DİZİNİN KONUSU:

Çekimleri Adana ve Antakya’da devam eden Nefes Nefese, Berlin’de, babası Ayaz Kıran’la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya’nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye’de olduğunu öğrenmesiyle başlıyor. Annesinin hayatta olduğunu öğrenen Rüya için işgal altındaki köye girmenin tek yolu Boran’la (Nick Xhelilaj) sahte bir evlilik yapmak. O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya bu tehlikeli yolculuğa çıkmayı kafasına koyar. Ve yolu, altı yıl sonra ilk kez evine dönen Yusuf’la (Şükrü Özyıldız) kesişir. Suriye’deki annesini ararken Antakya’da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.

İşte Nefes Nefese’nin yayınlanan son tanıtımı:

İşte ilk 2 tanıtımı: