Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’da Aleyna Çakır sahnesine herkes kilitli kaldı!

Çukur’da Aleyna Çakır sahnesine herkes kilitli kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aleyna Çakır cinayeti hala hafızalarda… Evinde ölü bulunan bir kadın… Cinayet düşüncesi akıllarda ve şüphelisi Ümitcan Uygun… İnsanların yürekleri sızlıyor, çünkü bu ölüm olayının aydınlatılmadığı düşünülüyor. Gizemini koruyan bu şüpheli ölüm olayını Çukur dizisi yeniden gündeme taşıdı.

Show TV’de ekrana gelen dizinin 100.bölümünde yayınlanan bir sahne sosyal medyada çok konuşuldu… Dizinin hayranları Aleyna Çakır’ı yeniden hatırlatan Çukur dizisine teşekkür ederken, sosyal medyada birçok yorum da paylaşıldı… Sosyal medyada adaletin önemine vurgu yapan birçok paylaşımda bulunduldu.

Sosyal medya kullanıcıları Aleyna Çakır’ın ölümünün hala tam olarak aydınlatılmadığını, adaletin yerini bulmadığını düşünüyor.

Çukur dizisine bu olayı yeniden hatırlattığı için teşekkür eden sosyal medya kullanıcıları, “Milyonlar gördü, çağlık oldu. Asıl görmesi gerekenler sustu” diyerek tepkilerini dile getirdi.

İşte sosyal medyaya yansıyan o paylaşımlardan bazıları…

Çukur'da Aleyna Çakır sahnesine herkes kilitli kaldı! 11 Çukur'da Aleyna Çakır sahnesine herkes kilitli kaldı! 12 Çukur'da Aleyna Çakır sahnesine herkes kilitli kaldı! 13 Çukur'da Aleyna Çakır sahnesine herkes kilitli kaldı! 14 Çukur'da Aleyna Çakır sahnesine herkes kilitli kaldı! 15