Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da beklenen yüzleşme gerçekleşti! Medet’e herkes acıdı, Sultan acımadı!

Çukur’da beklenen yüzleşme gerçekleşti! Medet’e herkes acıdı, Sultan acımadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde geçtiğimiz hafta Nedret’in Vartolu’yu vurmak istediği anlarda ona engel olmak isteyen Medet’in silahından çıkan kurşun Sultan’a denk gelmişti.

Hastaneden çıkan ve yürüyemediği için büyük öfke taşıyan Sultan, Yamaç’tan intikamını almasını istedi. Yamaç, Medet’i getirterek annesinin gözleri önünde kafasına silah dayadı ve birbirlerinin gözlerine bakmasını istedi. Annesine “Vur de vurayım” diyen Yamaç, kararlı bir şekilde bekledi.

Medet, asla kadınlara ve çocuklara silah çekmeyeceğini, Vartolu’yu Nedret’ten kurtarmak isterken Sultan Hanım’ın orada olduğunu bilmediğini ve silahın yanlışlıkla ateş aldığını anlattı.

Sultan’ın kini geçmemiş bu kez de Kahraman’ın hesabını sormak istiyordu. O sırada Selim, herkesten önce o soruyu sordu ve “Kahraman’ı neden vurdun” diye sordu. Medet, bir çıyanın oyununa geldiklerini itiraf etti.

Çukur'da beklenen yüzleşme gerçekleşti! Medet'e herkes acıdı, Sultan acımadı! 7

Selim, “Nedret abini vursaydı, ona ne yapardın?” sorusunu yönelttiğinde ise Medet, hiç bir şey yapmayacağını, getirip Koçovalılar’a teslim edeceğini söyledi.

Medet, aslında bir emir kulu olduğu, Vartolu’yu korumak için canını vereceği ama kadın ve çocuklara dokunmayarak aslında bir racona da uyduğunu ortaya koydu.

Bu sahnede en büyük alkışı ise Selim aldı. Sosyal medyada Selim’e övgüler yağdı. “Kimsenin söyleyemediğini söyledi, soramadığını sordu, Helal olsun Selim’e, duygularımıza tercüman oldun, harbiden esaslı konuştu” sözleriyle sosyal medyada Selim’e destek veren izleyiciler, Medet için de “Medet’e dokunmayın” yorumları yaparken Sultan’a da Selim’in bir ders verdiğini belirten yorumlar yaptılar.

Sultan’ın Medet’in tüm konuşmaları sırasında en küçük bir insani tavır göstermemesi de izleyenleri kızdırdı. Medet’e büyük bir kin duyan Sultan, tüm bu konuşmalara rağmen yüreği birazcık olsun serinlemeyen ve öfke dolu bakışlarını Medet’ten ayırmayarak tepki topladı.

İşte o çok konuşulan sahne:

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN