Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da haftalardır böyle sahne izlememiştik!

Çukur’da haftalardır böyle sahne izlememiştik!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin Pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Çukur’da son haftalarda Vartolu ve Saadet’in yaşadıkları romantik piknik dışında nefes aldıracak bir sahne olmamıştı.

Dün akşam yaşanan bir sahne, yüreklere biraz olsun su serpti.

Dizinin başında Sena ve Yamaç’ın romantizm ağırlıklı sahneleri, onca kavganın, gürültünün, silahların konuştuğu dizide bir anlık da olsa nefes aldırıyor, normal hayatları hatırlatıyordu.

Çukur gibi bir yerde tacı eline alan Yamaç’ın bir anda değişen hayatına uyum sağlamak Sena için de zor oldu. Ancak ikilinin zaman zaman da olsa bir arada olduğu ve keyifli geçirdiği zamanlar azaldı.

Çukur'da haftalardır böyle sahne izlememiştik! 7

Haliyle ekran başındaki izleyici de dizideki bu aşkı unutmaya başlamıştı. Dün akşam mutfakta kızlarla birlikte pasta yapımına katkıda bulunan Yamaç’ın halleri ise dizinin sevimli anlarından biriydi.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Artık dizide Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Yamaç ve eşi Sena’yı oynayan Dilan Çiçek Deniz’in bir araya geldiği sahneler o kadar az ki pek çok izleyici sosyal medyadan bu konuyu eleştirmeye başladı.

Dün akşam yayınlanan bölümde bir süreliğine de olsa Çukur’un babası olmayı unutan Yamaç, evinde, mutfakta Sena ve yeğenleriyle eğlenceli vakit geçirirken bambaşka bir insan olmuştu. Aslında Çukur’da yaşananlardan sonra kim olduğunu karıştırdığımız Yamaç, bir süreliğine de olsa normal bir hayatın sefasını sürdü. Ekran başındakiler içinde keyifli anlar olarak izlendi.

İşte Yamaç’ın mutfaktaki komik anları: