Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’da Hale ile öne çıkan, Gençliğim Eyvah’ta Azra olarak göz dolduran Elif Doğan’dan yeni dizi anlaşması!

Çukur’da Hale ile öne çıkan, Gençliğim Eyvah’ta Azra olarak göz dolduran Elif Doğan’dan yeni dizi anlaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -2019 yılının yaz aylarında Youtube ortamında Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu’nun birlikte başlattıkları Aynen Aynen projesi büyüdü. BluTV tarafından satın alınan dizinin ilk iki sezonunda da bu ikili yer aldı.

Aynen Aynen’e Sefirin Kızı nedeniyle veda eden Uraz Kaygılaroğlu’nun yerine Kerem Bürsin geldi ve 3. ile 4. sezonda da Nilperi Şahinkaya ile birlikte yerini aldı.

Aynen Aynen projesine devam ediliyor. Kerem Bürsin’in Sel Çal Kapımı setindeki programı uygun oldukça da çekimler yapılmaya başlandı. Aynen Aynen’in 5. sezonunda ise bir yenilik olduğu ortaya çıktı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre en son Gençliğim Eyvah isimli atv dizisinde izlediğimiz Elif Doğan, Aynen Aynen dizisine katılıyor. Doğan’ın komedi dizisindeki rolü ve performansı da merakla bekleniyor.

Çukur'da Hale ile öne çıkan, Gençliğim Eyvah'ta Azra olarak göz dolduran Elif Doğan'dan yeni dizi anlaşması! 7

2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki Suna karakteri ile oyunculuk kariyerine başlayan Elif Doğan sonrasında ise Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizide Zeynep karakterine hayat verdi.Darısı Başımıza isimli dizide Öykü olarak izlediğimiz Elif Doğan’ı öne çıkartan proje ise Çukur dizisinde canlandırdığı Hale karakteri oldu. Zengin ve Yoksul dizisinde de Aleyna karakterinde yerini alan oyuncu, son olarak ise 2020 yılının yaz aylarında Gençliğim Eyvah isimli dizide Azra olarak izleyicilerin karşısına çıktı.