Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da pek çok kişi öldü ama büyük bir iyilik de yapıldı!

Çukur’da pek çok kişi öldü ama büyük bir iyilik de yapıldı!

tarafından zk zk
Show TV’deki Çukur dizisi 33. bölümüyle sezon finali yaptı.

Giderken arkasında pek çok ölüm bırakan dizi, aynı zamanda bir büyük iyilik merkezine de dönüşmeyi başardı.

Sonuç olarak ekranlarda yer alan ve miyadı dolduğunda bir süre sonra o da dizi tarihine geçip bitecek olan bir dizi.

Ancak televizyon ekranlarında milyonlarca insanı etkileyen ve koca bir sezon boyunca ekrana kilitleyen dizi, gerçek hayata da dokunarak yıllarca unutulmayacak bir projeye de vesile oldu.

Sadece bir dizi olmak yerine, toplumsal konulara parmak basan bir etki yaratması da izleyicinin gözünde Çukur’u bambaşka bir yere koydu.

Oya Doğan, Vatan Gazetesi’nde Çukur’un katliam gibi sahnelere neden olan sezon finali organizasyonunu bakın nasıl değerlendiriyor:

“Bir sezon finali; onlarca ölü ve yüzlerce iyilik

Ay Yapım ve Show TV birlikteliğini seviyorum. Çünkü bir dizi sadece dizi olarak kalmıyor, çocuklar için bir sosyal sorumluluk projesine dönüşüyor. Geçen sene İçerde’yle buna şahit olmuştuk. Bu yıl ise Çukur’la şahane bir işe imza attılar. Diziyi eleştirecek, mızmızlanacak çok şey bulabilirim ama otizme dikkat çekmek için aylardır Çukur’un duvarlarını “Çukur otizmin farkında” yazarak kullandıklarını görüyorum. Dizideki Aliço karakteriyle zaten konuyu hep gündemde tutuyorlar. Bir de pazartesi akşamı ekrana gelen sezon finalinde müthiş bir galaya imza attılar. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen sezon finali galasının biletleri önceden satıldı.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Çukur’da rol alan ve almış tüm oyuncuların tam kadro katıldığı, Çukur’da çalan şarkıların sanatçılarının yer aldığı, Toygar Işıklı ve ekibinin Çukur’un müziklerini canlı performansla sergilediği, oyuncuların da şarkı söylediği gecenin tüm geliri otizmli çocuklara burs verilmesi amacıyla Tohum Otizm Vakfı’na bağışlandı. Bu etkinliğin parçası olan herkese tebrikler. İnsan suya yazılan bir işin böylesi iyi bir amaca dönüştüğünü görünce mutlu oluyor. O nedenle Çukur’a katkısı olan herkesin emeğine sağlık. Bilet alıp o etkinliğe giden izleyiciyi canı gönülden kutluyorum. “