Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da şaşkına çeviren İrem Sak, sürpriz proje ile dönüyor!

Çukur’da şaşkına çeviren İrem Sak, sürpriz proje ile dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu İrem Sak, sezon başında Çukur dizisine geldiğinde herkesi şaşırtan bir şekilde çıkmıştı izleyici karşısına. Daha önce görmeye alıştığımız rollerin dışında bu kez acımasız bir katil, farklı kişiliğiyle dikkat çeken Seren Erdenet karakterine hayat vermişti. Burak Arduç’un oynadığı Arık Böke Erdenet’in kuzeni olarak diziye katılan İrem Sak, izleyiciye ters köşe yapmıştı.

Giyim tarzı, hareketleri, tavırları ile İrem Sak, Seren Erdenet karakteri ile ekranda bu kez izleyicinin de merakla izlediği bir kişiyi oynamıştı.

Dizide, Nejat İşler’in hayat verdiği diğer kuzeni Çağatay Erdenet tarafından Seren’in öldürülmesiyle de İrem Sak, Ocak ayında Çukur dizisinden ayrılmıştı.

Çukur'da şaşkına çeviren İrem Sak, sürpriz proje ile dönüyor! 7

O günden beri başka bir projede yer almayan İrem Sak’ın yeni bir dizi ile anlaştığı ortaya çıktı! Bir süredir medyanın gündemine gelen Kuş Uçuşu dizisinin kadrosuna dahil olduğu öğrenildi oyuncunun.

Netflix’te yayınlanacak olan ve başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldıkları dizinin kadrosuna İrem Sak da dahil oldu.

Miray Daner’in de kadrosunda olduğu dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yapacağı diziye İrem Sak’ın katıldığını Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından duyurdu.

Kuş Uçuşu dizisi televizyon kanalındaki iki farklı kuşağın çatışmasını anlatıyor.