Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da Selim’in perişan hali içleri sızlattı! İdris Baba’ya sosyal medyadan tepki yağdı!

Çukur’da Selim’in perişan hali içleri sızlattı! İdris Baba’ya sosyal medyadan tepki yağdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin Çukur dizisi dün akşam 2. sezon 4. bölümüyle ekrana geldi.

Diziyi izleyenler, en çok Selim’in haline üzüldü.

Çukur’da yaşanan katliam sonrası ailesini uzaktan izleyen ama bir türlü yaklaşamayan Selim, bu kez cesaret edip babası İdris’in karşısına çıktı ama çok fena bir dayak yedi.

Selim, yaptıklarının cezasını çekerken yaşadığı vicdan azaplarıyla perişan bir haldeydi. İdris Baba, ona acımadı ve eve almadığı gibi, fena halde dövdü. Sosyal medyada, diziyi izleyenlerin Selim’e çok üzüldüklerini ifade eden mesajları dikkat çekti.

Özellikle yediği dayağa rağmen kapıdan ayrılmayan Selim’in, babasının bıraktığı çayı bahçede içerken gözyaşlarını tutamadığı o anlarda herkesi üzen görüntüler ortaya çıktı.

Çukur'da Selim'in perişan hali içleri sızlattı! İdris Baba'ya sosyal medyadan tepki yağdı! 8

Dizinin takipçileri, Öner Erkan’ın oyunculuğuna övgüler yağdırırken, hüngür hüngür ağladığı sahneden çok etkilendiklerini de belirtiyorlar.

İdris Baba’nın bütün bu yaşananlardan sorumlu tuttuğu oğlu Selim, babasını gölge gibi izlemeye devam etmekteydi. Bu bölümde Selim’in İdris’in karşısına çıktığı sahnede nefesler tutuldu.

Dizinin gelecek hafta yayınlanacak bölümünden ekrana gelen sahnede, Aliço’nun İdris’in evine geldiği anlarda, herkes, Selim’i kabul etmeyen İdris Baba’nın Aliço’ya olan yakınlığına kızdı.

Çukur'da Selim'in perişan hali içleri sızlattı! İdris Baba'ya sosyal medyadan tepki yağdı! 9

ALİÇO, İDRİS’İN KAPISINDA!

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede İdris’in kapıyı açınca karşısında Aliço’yu görmesi ve ikilinin duygu yüklü buluşması dikkat çekti. İdris’in Aliço’yu içeri alırken, uzaktan onları izleyen Selim’i bir kez daha görmezden gelmesi Selim’in bir sonraki adımını merak ettirdi.

İşte izleyicilerin Selim’in hali ile ilgili paylaşımları: