Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da Vartolu ve Selim’in kravat detayı dikkat çekti! Şok anlaşma Çukur’u dağıtacak!

Çukur’da Vartolu ve Selim’in kravat detayı dikkat çekti! Şok anlaşma Çukur’u dağıtacak!

tarafından zk zk
SHOW TV’de ekrana gelen Çukur dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Vartolu ve Selim arasında geçen konuşmadan sonra Çukur’da taşlar yerinden oynayacak.

Dizinin yeni bölümünden ekrana getirilen ön izlemede izleyiciler bazı dikkat çekici detaylar üzerine sosyal medyada yorum yapmaya başladılar.

Nazım, Emrah, Vartolu ve Selim’in birlikte masada Çukur’u bitirme, ele geçirme planları üzerine konuştukları ön izlemede bazı ilginç detaylar ortaya çıktı. Selim’in kravat taktığını gören izleyenler, sosyal medyada ilk kez onu böyle gördükleri için şaşırdılar. Ancak sahnenin sonunda aralarında anlaşma sağlandıktan sonra Vartolu’nun da elindeki kravatı boynuna taktığı görüldü.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu arada Vartolu’nun kafasındaki sargı da dikkat çekti. Vartolu’ya ne oldu? Kafasına birisi mi vurdu merak konusu.

Tüm bu dikkat çeken ince detayların dışında Selim’in Nazım-Emrah ve Vartolu ile Çukur üzerine anlaşma yapması tabii ki izleyenlerden tepki aldı. Selim, Beyefendi’ye de Çukur konusunda önerilerde bulunduğu ama onun kabul etmediğini söyleyerek tavsiyelerine uyulmasını istedi. Masada, Çukur’un kaderini değiştirmek için yapılan bu dörtlü ortaklığın nelere yol açacağını, Yamaç’ın gelen tehlikeyle başa çıkıp çıkamayacağı büyük merak konusu.

İşte Çukur 29. bölüm ön izleme:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Selim’in Cemil’i öldürmesi Çukur’da var olan büyük gerçeklere bir yenisini ekler.

Selim’in bu hayati hatasının bedelini ödeyip ödemeyeceği merakla beklenirken Koçovalı Ailesi’nde herkes düğünün ani iptaliyle derinden sarsılır. Vartolu, Selim, Emrah ve Nazım arasındaki iş birliği giderek güçlenirken Yamaç’ın bu gizli ittifaktan nasıl etkileneceği akıllarda büyük bir soru işareti yaratır. Sezon finaline beş bölüm kala Çukur’un tüm sakinleri yeniden büyük yüzleşmeler yaşarken Yamaç ve adamlarının silah deposuyla ilgili attıkları hamle onları tehlikeli bir sürprizin içine sürükleyecek.