Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da yeni bir aşk çıkmazı ortaya çıktı! Cumali Koçovalı kiminle evlenecek?

Çukur’da yeni bir aşk çıkmazı ortaya çıktı! Cumali Koçovalı kiminle evlenecek?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Çukur’ iki sezondur Pazartesi akşamlarının en sevilen dizileri arasında yer alıyor. Dizide geçen sezon adı sıklıkla geçen ve bu sezonun başında kadroya dahil olan ‘Cumali Koçovalı’ karakteri de en sevilen karakterin başında geliyor.

Dizide; son iki bölümdür Cumali ile ilgili bir ikilem yaşanıyor. Sezonun ilk bölümlerinde 11 sene kaldığı cezaevine girmeden önce Yıldız’ı sevdiğini öğrendiğimiz Cumali’nın bu aşkı hala devam ediyor ancak annesinin tavrı nedeniyle net bir adım atamıyordu. Ayrıca, Cumali’nin ilk hedefi Çukur’u geri alarak Karakuzu’lardan kurtulmaktı.

Koçovalı Ailesi Çukur’u geri aldı ama bu arada Cumali ile aşk yaşama potansiyeline sahip başka bir karakter geldi diziye. Hare Sürel’in canlandırdığı Damla karakteri diziye gelince ve Cumali ile sürekli çatışma haline girince bu iki karakterin aşk yaşayacağı ve Yıldız’ın diziden çıkacağı düşünüldü. Ancak; beklenenin tersine Cumali Yıldız’ın çalıştığı pavyona daha çok gider oldu hatta son gidişinde ona evlenme teklifi etti.

Çukur'da yeni bir aşk çıkmazı ortaya çıktı! Cumali Koçovalı kiminle evlenecek? 8

Aynı dakikalarda ise; İdris Baba Damla’nın da babası olan yakın arkadaşı Uluç Reis’e Damla ve Cumali’yi evlendirme fikrinden söz etti.  İdris Baba’nın aklına bu fikri de, Damla’yı çok saygılı ve aklı başında bulan Sultan getirdi.

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan ön izleme videosunda; Cumali Yamaç’a Yıldız ile evleneceğini söylüyor.

İzleyiciler şimdi dizide oluşan bu yeni aşk üçgeninde neler yaşanacağını merak ediyor.

Cumali’nin eli silah tutan, sert ve cesur Damla ile daha çok yakıştığını düşünen izleyiciler olduğu kadar Yıldız’ın pavyonda çalıştığı için küçümsenmesine kızan izleyiciler de var.

Çukur'da yeni bir aşk çıkmazı ortaya çıktı! Cumali Koçovalı kiminle evlenecek? 9

İdris Baba ile geçmişte ilişkisi olan Meliha ve Vartolu’nun annesi Mihriban karakterlerinin de pavyonda çalıştığını ama bu kadar tepki çekmediğini düşünen izleyiciler Cumali’nin Yıldız’la evlenerek onu bu hayattan kurtarmasını istiyor. Ayrıca, Cumali’nin de adam öldürmüş birisi olarak çok temiz bir karakter olmadığını düşünen izleyiciler onun ailesinin en büyük abisi olarak annesine karşı bu kadar korkak olmamasını, Yamaç gibi sevdiği kadını savunmasını istiyor. Ayrıca, Sultan’ın Yıldız’ı ötekileştirerek takındığı sert tavır izleyiciye itici görünüyor. Yıldız mahallenin herhangi bir sakini olsa ona belki kucak açacak olan Sultan’ın oğlunun sevdiği kadın sıfatıyla ona bu kadar kötü davranması izleyiciye iki yüzlülük olarak görünüyor.

Ayrıca, Damla’nın göründüğü kadar dost olmadığı ve Karakuzular ile işbirliği içindeki yüzüklü kişi olabileceğini de tahmin ediliyor.

Bakalım; ilerleyen bölümlerde Cumali-Yıldız- Damla üçgeninde neler yaşanacak?