Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’dan ayrılan Kubilay Aka sosyal medyadan veda etti! Rıza Kocaoğlu ve Aras Bulut İynemli’den de veda notu gecikmedi!

Çukur’dan ayrılan Kubilay Aka sosyal medyadan veda etti! Rıza Kocaoğlu ve Aras Bulut İynemli’den de veda notu gecikmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin fenomen dizisi Çukur, dün akşamki yeni bölümde bir ayrılığa sahne oldu. Dizinin başından beri kemik kadroda olan Kubilay Aka, diziye veda etti. Celasun karakterine hayat veren Aka, karakterinin ölmesiyle diziden ayrıldı.

Mayıs sonunda final yapacak olan Çukur dizisi sona doğru yürürken, bazı karakterlerin de gidişine şahit olacağız. Bunlardan birisi de Celasun oldu. Celasun’un Yamaç’a yardım ettiğini öğrenen amcanın tuzağı ile bileti kesildi!

Amca’yla konuşmasının ardından Karaca, Celasun’u Çukur’dan göndermek için harekete geçti. Karaca, eğer gitmezse Amca’nın cezasını keseceğini söylese de Celasun, Karaca kendisiyle gelmezse Çukur’dan ayrılmayacağını söyledi.

Karaca, Celasun’u ikna etmeyi başardı ancak Çukur’dan ayrılmak için yola çıkan Celasun, kendisini bekleyen tuzaktan habersizdi. Bir benzin istasyonunda duran Celasun, aracında pusuya yatmış gizemli bir adam tarafından öldürüldü.

Kubilay Aka’nın 4 sezondur hayat verdiği, Çukur’un sevilen karakterlerinden Celasun’un vedası izleyiciyi de derinden etkiledi.

Kubilay Aka, bölümün yayınlanmasının ardından sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı. Oyuncu, “4 sene oldu dile kolay. Söyleyecek çok fazla şey var ama aile her şeydir sloganıyla yola çıktığımız işte, aile gibi olma talihini yaşıyorum sizlerle. Eyvallah Çukur. Hakkın ödenmez” notuyla veda etti.

Çukur'dan ayrılan Kubilay Aka sosyal medyadan veda etti! Rıza Kocaoğlu ve Aras Bulut İynemli'den de veda notu gecikmedi! 9

Dizide Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu ve Yamaç’ı oynayan Aras Bulut İynemli de arkadaşlarına sosyal medyadan böyle veda ettiler…

Çukur'dan ayrılan Kubilay Aka sosyal medyadan veda etti! Rıza Kocaoğlu ve Aras Bulut İynemli'den de veda notu gecikmedi! 10

Çukur'dan ayrılan Kubilay Aka sosyal medyadan veda etti! Rıza Kocaoğlu ve Aras Bulut İynemli'den de veda notu gecikmedi! 11