Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’dan sonra Kubilay Aka’ya gerçekten bravo, 4’te 4 yaptı!

Çukur’dan sonra Kubilay Aka’ya gerçekten bravo, 4’te 4 yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Genç oyuncu Kubilay Aka ilk olarak ekrana Vatanım Sensin dizisiyle geldi. Ali Kemal karakterini canlandıran oyuncu, öyle başarılı oldu ki hemen fark edildi. Vatanım Sensin’in ikinci sezonunda yer almayan oyuncunun çıkışı saman alev mi olacaktı? Herkes bu soruyu sormuştu.

Ancak hiç de öyle olmadı. Kubilay Aka, Çukur gibi bir diziyle anlaştı ve Celasun karakteriyle de müthiş bir iş başardı. 4 sezon boyunca Çukur dizisinde büyük tecrübeler kazanan oyuncu, yeteneklerini de sergileme fırsatı buldu. Ancak Çukur macerası bitti. Hem de Kubilay Aka finalden daha önce ayrıldı ve yeni dizisi için güç topladı.

Geçtiğimiz yıl Netflix için çekilen Aşk 101 isimli dizide Kerem karakteri ile de çok farklı bir rolde hayranlarına güzel bir sunum sergileyen oyuncu, son olarak ise Show TV ekranında Cam Tavanlar dizisine başladı. Oyuncunun yer aldığı tüm karakterleri başarıyla canlandırdığı ve çok iyi projeler seçtiğini yönelik olarak hayranlarının güçlü bir algısı var. Aka, dizi seçimleri ile başarılı ve 4’te 4 yapmış durumda.

Çukur'dan sonra Kubilay Aka'ya gerçekten bravo, 4'te 4 yaptı! 7

Cam Tavanlar ilk bölümü ile hafta içinde yayınlandı. Cem karakterini canlandıran oyuncunun partneri ise Bensu Soral. Kubilay Aka yine performansı ile ilk bölümden geçer not aldı. Partneri Soral, karaktere tam uyum sağlayamadığı eleştirilerine maruz kalırken, Kubilay Aka ise yepyeni bir rolü daha başarmanın mutluluğu içindeydi.

Şimdiye kadar 4 önemli dizide yer alan Kubilay Aka, 4’ünde de iyi performanslar sergiledi ve karakterlerine güçlü bir uyum sağladı. Oyuncunun her geçen yıl kendini geliştirmesi, artık mimikleriyle de oyunculuk yeteneklerini sergileme noktasına gelmesi önemli bir detaydı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Aka’nın Cam Tavanlar performansını övdü. Koloğlu, köşesinde şöyle yazdı: “Cem’in gözlerinin içi gülüyor. Ev ahalisi ‘Vatanım Sensin’den biliyor ve seviyor. Anladığım onun cephesinde pek bir sorun yok.”

Sina Koloğlu, Bensu Soral’ın karaktere tam olarak oturmadığını düşünüyor. Dizinin ilk bölüm finaline dikkat çeken yazarın şu notu dikkate değer: “Finalde bölümün, Cem “O zamana kadar savaşalım” diyor. Leyla, “Ateş” diyor. Ses tonu ateş edecek gibi değil. İlerleyen bölümler ne getirecek göreceğiz.”